Syyskausi startataan täysin ryhmin 16.8.2021

Syyskausi starttaa ennätysmäärällä pelaajia. Kiitos ilmoittautuneille. Viimeisen kahden viikon aikana harjoitusryhmiä on muokattu vastaanotettujen toiveiden ja uusien ilmoittautumisten pohjalta. Käythän tarkistamassa ryhmäsi ja harjoitusaikasi. Syksyn valmennusryhmät ja -aikataulut löytyvät tuttuun tapaan Tennisclubista. Tennisclubiin pääset kirjautumaan linkistä https://tennisclub.fi/pelaaja.

Mikäli salasanasi on unohtunut, saat tilattua uuden salasanan kirjautumissivulla olevasta linkistä. Uudet pelaajat saavat ilmoittautumisen yhteydessä antamaansa sähköpostiin viestin Tennisclubiin rekisteröitymistä varten. Mikäli et saa Tennisclubia toimimaan voit vaihtoehtoisesti kysyä valmennusaikaa sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi. Pyrimme vastaamaan kyselyihinne ennen kauden alkua.

Mukana on paljon uusia pelaajia, joten syksyn valmennusryhmät tulevat elämään kauden ensimmäisen kahden viikon aikana, jotta kaikille pelaajille löydetään mahdollisimman sopiva ryhmä ja harjoitusaika. Ilmoittautumisia tulee edelleen, joten olethan yhteydessä valmennus@valkopallo.fi mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai lisätä itsesi jonotuslistalle.

Haluamme korostaa, että koronatilanne ei suinkaan ole ohi. Painotamme myös yksilön vastuuta turvallisen harrastustoiminnan takaamiseksi.

➢Harjoituksiin osallistutaan vain täysin terveinä

➢Kaikkien yli 12-vuotiaisen suositellaan käyttämään maskia, muulloin kuin urheilusuorituksen aikana

➢Käyttäkää käsidesiä

➢Saapukaa tunnille vasta merkittynä aikana

Myyntiehtojemme mukaisesti valmennukseen sitoudutaan aina kaudeksi kerrallaan. Kevätkauden valmennukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mikäli on syyskaudella osallistunut harjoitusryhmiin. Mikäli valmennusta ei haluta jatkaa kevätkaudella, tulee tehdä
kirjallinen irtisanominen sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi viimeistään joulukuun 15. päivä.

➢ Kauden aikana pyhäpäivät, loma-ajat, kilpailut tai muut tapahtumat peruuttavat harjoitusvuoroja. Näistä tiedotetaan erikseen ja nämä vuorot hyvitetään valmennuslaskutuksessa automaattisesti.

➢ Yksittäisiä poissaoloja ei hyvitetä eikä väliin jääviä harjoituskertoja voi korvata erillisenä korvauspäivänä. Oman valmentajan kanssa voi keskustella mahdollisesta korvausmahdollisuudesta toisessa ryhmässä. Pidempiaikaiset sairauspoissaolot oikeuttavat valmennuslaskutuksen hyvittämiseen yhden viikon omavastuulla lääkärintodistusta vastaan. Omavastuu katsotaan alkaneeksi ilmoituspäivästä. Poissaoloilmoitukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen valmennus@valkopallo.fi.

Lämpimästi tervetuloa starttaamaan syyskautta Hiekkaharjussa.

Terveisin

Valko-Pallon valmennustiimi