TENNISMATKA VALKO-PALLOSSA

VALKO-PALLO RY

TENNISMATKA VALKO-PALLOSSA

VALKO-PALLON JUNIORIPELAAJAPOLKU

Valmennustoimintamme päätavoite on tarjota kaikille lapsille/nuorille omien tavoitteidensa mukainen tapa harrastaa ja kehittyä tenniksessä. Lapsille ja nuorille löytyy iästä riippumatta harrastajan, harrastekilpailijan tai kilpailijan polku. 

Pyrimme seuraamaan junioriemme kehitystä, kilpailuaktiivisuutta ja vanhempien palautteita kehittääksemme toimintaamme vastaamaan paremmin eri pelaajaryhmiemme tarpeita.

Voit tutustua tarkemmin eri kokonaisuuksiin, jotka löytyvät kotisivujen valmennusosion alta. Lisätietoja saa valmennus@valkopallo.fi.

 

 

 

VALKO-PALLON VALMENTAJAN POLKU

Valmennustoimintamme pohjautuu koulutettujen valmentajien päivittäiseen toimintaan. Seuramme pyrkii aktiivisesti tarjoamaan valmentajille koulutusmahdollisuuksia yhteistyössä Suomen Tennisliiton kouluttajien ja muiden toimijoiden kautta.

Tie valmentajaksi voi alkaa seurassamme jo nuorena apuohjaajana U10 minitennisryhmissä ja kesäleirien apuohjaajana tai esimerkiksi aikuisikäisenä tuntivalmentajana.

Mikäli valmentaminen kiinnostaa niin olethan rohkeasti yhteydessä toimisto@valkopallo.fi niin katsotaan löytyykö sinulle sopiva valmentajan polku.