Vuoden 2024 huhtikuun uutiskirjeessä on tiedossa jälleen paljon tärkeää ajankohtaista asiaa muun muassa kesäkauden toiminnasta, talkoista, syyskauden valmennuksesta sekä Espanjan aikuisleiristä.

 

VALMENNUKSEN KEVÄTKAUSI 2024

Kevätkausi on jo pitkällä. Loppukevään aikana vappupäivänä ja helatorstaina ei ole harjoituksia ja nämä vuorot hyvitetään automaattisesti valmennuslaskutuksessa. Kevätkausi 2024 kestää 8.1 – 31.5.2024. 

Aikuisten harjoitusryhmissä on tarjolla vain yksittäisiä vapaita paikkoja, joita voi kysellä valmennus@valkopallo.fi kautta. 

Erinomaisen palautteen saanut aikuisten nelinpeli-Americano tapahtuma saa kevään aikana jatkoa ja tapahtumia pyritään jatkamaan myös syyskaudella noin kerran kuukaudessa. Pelitapahtumia on T1-T2 sekä T3-T4 tasoille ja näihin voi ilmoittautua tutusti tennisclubin kautta. Mikäli olet epävarma tasostasi voit tätä tiedustella suoraan valmentajaltasi. Paikkoja on rajoitetusti, joten olethan nopea ilmoittautumisen kanssa.

Olemme pyrkineet lisäämään muutamia uusia lasten harrasteryhmäpaikkoja, jonka ansiosta kerran viikossa pelaavilla on nyt muutamia paikkoja lisätä viikkoharjoituskertojen määrää. Lisätietoa saa suoraan anna.jeskanen@valkopallo.fi.

Toivomme, että kaikki valmennuksessa mukana olevat pelaajat kertaavat vielä kerran ajatuksella kotisivujen FAQ osion välttääksemme toimistolla samoihin kysymyksiin vastailua sähköpostilla.

 ULKOKENTTIEN PUHDISTUSTALKOOT 20.4.2024

Kesäkausi lähestyy kevään edetessä ja on aika ruveta siistimään sekä kunnostamaan massakentät pelikuntoon. Kutsumme kaikki jäsenet tervetulleeksi ulkokenttätalkoisiin lauantaina 20.4.2024 klo10 alkaen. Ohjelmassa on ympäristön siistimistä ja haravointia sekä kenttäalueiden puhdistamista. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

 

KUTSU YLIMÄÄRÄISEEN SEURAKOKOUKSEEN

Tervetuloa Valko-Pallon ylimääräiseen seurakokoukseen tiistaina 21.5.2024 klo19 Hiekkaharjun tenniskeskuksen kahvioon. Asialistalla on seuran kevätkokouksessa 11.4.2024 hyväksytyn seuran sääntömuutoksen vahvistaminen.

 

AIKUISVALMENNUKSEN KESÄKAUSI / HEINÄKUUN TAPAHTUMAT LISÄTTY TENNISCLUBIIN

Kesäkaudella aikuisvalmennuksia järjestetään kesäkuun arki-iltoina viikolla 23 ja 24 maanantaista torstaihin sekä viikolla 25 maanantaista keskiviikkoon. Ilmoittaudu mukaan kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta ja kirjoita lisätietoihin toiveesi millä viikoilla haluat osallistua ja kuinka monta harjoituskertaa haluat per viikko sekä muut mahdolliset toiveesi. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi. Valmentajat rakentavat ryhmäkokoonpanot ja aikataulut julkaistaan toukokuun puolivälissä.

https://valkopallo.fi/valmennus/aikuisvalmennus/

Heinäkuussa järjestämme jälleen aikuisille klinikoita sekä teemailtoja. Tapahtumat on nyt lisätty tennisclubiin ja mukaan voi ilmoittautua samantein. Paikkoja on ikävä kyllä vain rajatusti.

Tarjolla on uusille pelaajille 3pv aikuisten/nuorten alkeiskurssi 8-10.7.2024. Kolmena iltana harjoitellaan klo17-19 ja kokonaishinta on 100eur sisältäen Valko-Pallon jäsenyyden vuodelle 2024. Tämäkin tapahtuma löytyy tennisclubista, mutta mukaan voi ilmoittautua myös kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta kirjaten lisätietoihin ”ALKEISKURSSI 8-10.7.2024”.

 

ILMOITTAUTUMINEN LASTEN AKTIA KESÄLEIREILLE ON AUKI

Lasten Aktia tenniskesäleirien ilmoittautuminen on hyvässä vauhdissa. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi. Suositut lasten leiriviikot on suunnattu 5-16 vuotiaille. Aiempi tenniskokemus ei ole tarpeen, sillä osallistujat jaetaan useampaan tasoryhmään aloittelijoista kilpapelaajiin. Leirejä järjestetään viikoilla 23, 24, 25 ja 32.

Leiriviikolle osallistuminen on hyvä tapa aloittaa tai jatkaa tennisharrastusta. Leirin ohjaajana toimivat Valko-Pallon koulutetut valmentajat sekä apuohjaajat. Tarjolla on myös U10-kokopäiväleiri vaihtoehto, jolloin lapsilla on tarjolla hintaan sisältyvä lapsiparkki. Lisätietoa ja ilmoittautuminen kotisivujen kautta.

https://valkopallo.fi/kesaleirit/

 

VALMENNUKSEN SYYSKAUSI 2024

Haluamme tarjota kevätkaudella 2024 toiminnassamme mukana olleille pelaajille mahdollisuuden jatkaa myös syksyllä. Ilmoitathan kevätkauden loppuun eli 31.5.2024 mennessä sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi mikäli ET HALUA JATKAA syksyn valmennusryhmissä tai mikäli sinulla on MUUTOSTOIVEITA. Mikäli emme vastaanota ilmoitusta 31.5.2024 mennessä, oletamme teidän jatkavan toiminnassa samalla harjoitusmäärällä kuin kevätkaudellakin.

Syksyn osalta on varmasti tulossa joitain muutoksia niin valmentajan kuin aikataulujen osalta, mutta pyrimme parhaamme mukaan pitämään tutut ja toimivat harjoituskokoonpanot ennallaan.

KILPAJUNIOREIDEN TEAM haku avataan jälleen toukokuussa. Pyrimme edelleen kehittämään kaikkien junioripelaajiemme toimintaa ja mahdollistaa harrastaminen omien tavoitteden mukaisesti. Syyskauden osalta on todennäköistä, että arki-iltojen junioriharrasteryhmät tulevat yhä enempi keskittymään perjantaille ja sunnuntaille, jotta kasvavalle kilpajuniori pelaajamäärälle saadaan harjoitusajat jotka mahdollistavat heidän osallistumisensa viikonloppuisin kilpailuihin.

Kevätkauden ryhmistä vapautuneita paikkoja niin aikuisten kuin junioreiden osalta lähdemme tarjoamaan kesän aikana uusille ilmoittautuneille ja jonossa oleville pelaajille. Mikäli et ole ollut kevätkaudella mukana valmennuksessa niin täytäthän ilmoittautumislomake syksyn osalta ajoissa kotisivujen kautta. Pyrimme ilmoittamaan syyskauden harjoitusryhmät noin kaksi viikkoa ennen syyskauden alkua.

 

AIKUISTEN SYYSTENNISLEIRI ESPANJASSA 2024

Valko-Pallo järjestää jälleen tennisleirin aikuisille Espanjan Mijas Costalla. Leiripaikkana toimii upea ja hyväksi havaittu Miraflores Tennisclub. Leiri pidetään 4.-8.10.2024.

www.miraflorestennisclub.com

Leirillä harjoitellaan tennistä 14h upeissa puitteissa. Treenit ovat kahdesti päivässä, aamulla ja iltapäivällä. Valmennus tapahtuu Valko-Pallon omien ja tuttujen valmentajien toimesta. Tämän lisäksi klubi järjestää päivittäin nelinpelitapahtumia, joihin pelaajalla on mahdollisuus osallistua. Nämä ovat omakustanteisia.

Muutamana iltana järjestetään yhteistä iltaohjelmaa.

Leiri on suunnattu T3-T4 pelitason omaaville pelaajille. Pallottelun tulisi täten sujua jo takakentältä mallikkaasti sekä peli syötöllä ja pisteiden kanssa on tuttua. Valmentajat pidättävät itselleen oikeuden määritellä pelaajien tason.

Jokaisen lähtijän tulee hoitaa itse lennot Malagaan sekä lentokenttäkuljetukset. Avustamme niissä tarvittaessa! Jokaisen tulee järjestää myös majoitus itse. Autamme toki tässä, ja tarjoamme yhteystietoja alueen huoneistojen vuokraajille.

Jäsenille valmennuksen hinta on 350 € / hlö ja seuran ulkopuolisille pelaajille hinta on  420 € / hlö.

Mukaan mahtuu 16 peluria ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen aukeaa tennisclubissa 11.3. klo 9.00

Lisätietoja saa Tuomakselta, tuomas.heiman@valkopallo.fi sekä puhelimesta 040-7322503

KILPAILUJA HIEKKAHARJUSSA

27.4.2024 jatkuu seuran sisäinen matalankynnyksen Valko-Pallo Junior Tour kuudennella osakilpailulla. Osakilpailuihin ilmoittaudutaan TennisClubissa. Sarjoja on Mini, Midi ja Green ja kaikki ilmoittautuneet pelaajat jaetaan tason mukaisesti eri sarjoihin. Joten kaikki rohkeasti mukaan.

Mikäli juniorikilpailujen osalta herää kysymyksiä niin olethan yhteydessä anna.jeskanen@valkopallo.fi.

Hiekkaharjussa järjestettävien kansallisten kilpailujen ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät tutusti Tennisässän kautta.

 

RACQUET FELLOWSIN HUHTIKUUN TERVEISET

Hallin shopista on nyt testattavissa muun muassa uudet Wilson Blade, Head Speed ja Babolat Strike uutuudet. Lisäksi tuttuun tapaan RF kahviosta löytyy herkulliset tuoretuotteet, joten tervetuloa kahville ja tutustumaan Shopin uutuuksiin.

Massakauden kynnyksellä kannattaa tarkistaa massakengät kuntoon jäsenetuhintaan -20%.

 

VALKO-PALLON VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMÄT

Whatsapp ryhmissä tiedotetaan valmennukseen liittyvistä asioista ja ryhmissä voi kysellä mieltä askarruttavia asioita.

Aikuisvalmennuksen whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/J43rLEtlwSU5cuVS3vB6Xe linkin kautta. Kaikki valmennuksessa olevat aikuispelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Junioreiden Haastajat whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/KQo25tlaa79J6T4nNgrf9k linkin kautta. Ryhmään suositellaan liittymään vain mikäli lapsesi on kiinnostunut osallistumaan kilpailuihin ja/tai pelitapahtumiin.

Olemme lisäksi avanneet uuden ”Pelikaveria vailla” whatsapp ryhmän. Seura ei fasilitoi ryhmää millään tavoin, mutta tässä ryhmässä voi kysellä kaveria omatoimisesti pallottelemaan/pelailemaan mikäli uudet pelikaverit kiinnostavat. Voit liittyä ryhmään https://chat.whatsapp.com/DpIO1uQFus88HRM873kXAQ linkin kautta.

Ryhmiin liittyminen on vapaaehtoista ja näistä voi poistua milloin vain omatoimisesti.

 

VALKO-PALLON SEURAVAATTEET JA SEURAPIPO

Pelaajilla on mahdollisuus tilata Intersportin seuraverkkokaupasta haluamansa Adidaksen Valko-Pallo tuotteet. Kokovaihtoehdot ja tarkennukset mitoista sekä lopulliset tuotepainatukset löytyvät Intersportin seuraverkkokaupan Valko-Pallo mallistosta.

https://valkopallo.fi/adidasseuravaatteet/

Kuten monet ovat jo nähneetkin on Hiekkaharjun Tenniskeskuksessa myynnissä Valko-Pallo pipoja hintaan 25eur/kpl. Tunnusta väriä ja hanki omasi.

 

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen.

Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen tai nimettömänä kotisivujen palautelaatikon kautta.

Kiitos jo etukäteen.

 

Mukavaa kevään ja kesäkauden lähestymistä kaikille pelureille

Valko-Pallo valmennustiimi