VALMENNUKSEN SYYSKAUDEN PALAUTEKYSELYN TULOKSET

Iso kiitos teille kaikille, jotka olette vastanneet syyskauden 2023 palautekyselyihin. Palaute on tärkeä, jotta pystymme tarjoamaan valmennettavillemme laadukasta ja monipuolista toimintaa joka vastaisi parhaalla mahdollisella tavalla toiveitanne. Valmennus on käynyt palautteenne läpi ja olemme aloittaneet näiden pohjalta kehitystöitä toimintamme laadun parantamiseksi.

Viikkovalmennukseen osallistuu Hiekkaharjussa reilu 300 pelaajaa. Aikuisvalmennuksen palautteita saimme hieman yli 40 kappaletta. Junioreiden osalta kysely tehtiin niin vanhemmille kuin pelaajillekin ja olemme keränneet yhteenvedon U10, U18 harraste, Haastajat ja Team Adidas kokonaisuuksien osalta.

Palautekyselyn tulokset isossa kuvassa ovat nähtävissä linkkin takaa: aikuisvalmennus ja juniorivalmennus.

VALKO-PALLOSTA TÄHTISEURA-OHJELMAN TENNISSEURA #13

Tähtimerkki on urheiluseurojen yhteinen laatutunnus, joka viestii seuran laadukkaasta ja vastuullisesta toiminnasta.

Tähtimerkin saavuttaneet seurat täyttävät Olympiakomitean ja lajiliiton Tähtiseura-ohjelman laatutekijät. Tähtiseuraohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kehittämä laatuohjelma, joka tukee suomalaista urheiluseuratoimintaa ja sen elinvoimaa.

Suomen Tennisliiton Harri Suutarinen kävi luovuttamassa Tähtiseura-merkit Valko-Pallon puheenjohtaja Pasi Pietilälle, toiminnnanjohtaja Mikko Viljaselle sekä U10-vastuuvalmentaja Anna Jeskaselle.

Valko-Pallo on nyt suorittanut Suomen Tennisliiton laatuseuraohjelman ensimmäisen tason ja Tennisliiton vastuullisuusmerkin. Ensimmäinen taso koostuu lasten ja nuorten sekä aikuisten laadukkaasta toiminnasta.

Valko-Pallo on mukana Tennisliiton Kilpa-ja huippuseuraprosessissa yhdessä HVS, TATS, Smash, GT, Sata, HLK, TVS, ÅLK ja HTK kanssa. Seuraavaksi Valko-Pallo suuntaa kohti kilpaseuratason auditointia.