KILPAILUTOIMINTA

VALKO-PALLO RY

KILPAILUTOIMINTA

Valko-Pallon jäsenenä pääset osallistumaan kilpailutoimintaan omalla tasollasi ja sinulle sopivalla tavalla. Seuran kotikentillä Hiekkaharjussa järjestetään yhteistyössä Hiekkaharjun Tenniskeskuksen kanssa säännöllisesti kilpailuja eri ikäluokille ja osaamistasoille

Tutustu alta tarkemmin eri kilpailumuotoihin ja valitse itsellesi sopivin. Tenniksen harjoittelu on hauskaa, mutta kilpaileminen vielä hauskempaa!

KANSALLISET KILPAILUT

Suomen Tennisliiton alaisia kansallisia kilpailuja järjestetään Hiekkaharjussa useita vuodessa. Nuorimmille pelaajille on tarjolla mini- ja miditennisturnauksia. Hieman vanhemmille ja kokeneimmille on tarjolla ikäluokkakilpailuja ja niiden lisäksi avoimia kansallisia turnauksia. Kilpailutarjontaan voi tutustua tennisliiton Tennisässästä.

HALLISARJAT

Hiekkaharjun Tenniskeskuksessa pyörii omat aktiiviset hallisarjat. Lähiliiga nimisestä hallisarjasta löytyy eri tason sarjoja miehille ja naisille, jossa pelataan sekä  kaksin- että nelinpelejä. Mukana on myös mixty sarja. Lisätietoja Uudenmaan Lähiliigasta löytyy www.onse-areena.fi/lahiliiga sivuilta.

SARJATENNIS

Valko-Pallolla on mukana useita joukkueita sekä naisten- että miesten sarjatenniksessä. Suomen Tennisliiton alaista sarjatennistä pelataan usealla eri sarjatasolla. Mikäli olet kiinnostunut sarjatenniksestä ole yhteydessä valmennus@valkopallo.fi.

SENIORITENNIS

Senioritennis on saavuttanut suuren suosion ja seurallamme on useita joukkueita eri ikätasoilla sekä miehissä että naisissa. Jos olet kiinnostunut liittymään senioritennikseen niin olethan yhteydessä valmennus@valkopallo.fi,

VALKO-PALLO JUNIOR TOUR

Seuran sisäinen kilpailusarja pelataan kolmessa eri luokassa: Minit, Midit ja Greenit. Matalankynnyksen pelitapahtumat tarjoavat paljon lyhyitä aikapelejä useampia vastustajia vastaan. Vuoden aikana järjestetään useita osakilpailuja. Ilmoittautuminen tennisclubin kautta.

MUUT KILPAILUT

Seura järjestää useamman kerran vuodessa vapaamuotoisia pelipäiviä sekä junioreille että aikuisille. Seura järjestää myös seuraotteluita lähialueen muiden seurojen kanssa.