KILPAILUTOIMINTA

VALKO-PALLO RY

KILPAILUTOIMINTA

Valko-Pallon jäsenenä pääset osallistumaan kilpailutoimintaan omalla tasollasi ja sinulle sopivalla tavalla. Seuran kotikentillä Hiekkaharjussa järjestetään yhteistyössä Hiekkaharjun Tenniskeskuksen kanssa säännöllisesti kilpailuja eri ikäluokille ja osaamistasoille

Tutustu alta tarkemmin eri kilpailumuotoihin ja valitse itsellesi sopivin. Tenniksen harjoittelu on hauskaa, mutta kilpaileminen vielä hauskempaa!

KANSALLISET KILPAILUT

Suomen Tennisliiton alaisia kansallisia kilpailuja järjestetään Hiekkaharjussa useita vuodessa. Nuorimmille pelaajille on tarjolla mini- ja miditennisturnauksia, jotka kuuluvat osana valmennuspakettiin. Hieman vanhemmille ja kokeneimmille on tarjolla ikäluokkakilpailuja ja niiden lisäksi avoimia kansallisia turnauksia järjestetään Hiekkaharjussa useita vuoden aikana.

HALLISARJAT

Hiekkaharjun Tenniskeskuksessa pyörii omat aktiiviset hallisarjat. Hallisarjoja löytyy miehille ja naisille sekä  kaksin- että nelinpelejä. Lisätietoja hallisarjoista löytyy lahiliga.net sivuilta tai kysymällä suoraan hallin kahviosta.

SARJATENNIS

Valko-Pallolla on mukana useita joukkueita sekä naisten- että miesten sarjatenniksessä. Mikäli olet kiinnostunut sarjatenniksestä ole yhteydessä valmennus@valkopallo.fi.

SENIORITENNIS

Senioritennis on saavuttanut suuren suosion ja seurallamme on useita joukkueita eri ikätasoilla sekä miehissä että naisissa. Jos olet kiinnostunut liittymään senioritennikseen niin saat hallin kassalta tarkemmat yhteystiedot senioritennikseen liittyen.

MUUT KILPAILUT

Seura järjestää useamman kerran vuodessa vapaamuotoisia pelipäiviä sekä junioreille että aikuisille. Seura järjestää myös seuraotteluita lähialueen muiden seurojen kanssa.