Tervetuloa pelaamaan

Olemme avoinna

Ma12-22
Ti-To13-22
Pe13-20
La10-18
Su12-20
Seuraa meitä facebookissa

Koulut ja päiväkodit

Valko-Pallo on ollut vahvasti mukana Street Tennis-kiertueilla, joita Suomen Tennisliitto järjestää yhteistyössä Lähitapiolan kanssa. Valko-Pallo tarjosi pelkästään vuonna 2018 Itä-Vantaalla yli tuhannelle koululaiselle mahdollisuuden kokeilla tenniksen pelaamista kiertueen kautta.  Lue kiertueesta lisää www.streettennis.fi. Kiertue järjestetään aina keväisin.

Valko-Pallo haluaa olla mukana liikuttamassa lähialueen lapsia ja nuoria. Seura on ollut mukana muun muassa vuonna 2019 opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman, Suomen Tennisliiton, Sulkapalloliiton, Squashliiton ja Pöytätennisliiton yhteisen, varhaiskasvatukseen ja kouluihin suunnatussa Mailapeli-hankkeessa, johon liittyen seura järjesti tennisopetusta Itä-Vantaan koulujen opettajille ja pallopeleihin liittyvän tapahtuman yli 200 eskarilaiselle.

Olethan yhteydessä valmennus@valkopallo.fi mikäli päiväkotisi tai koulusi on kiinnostunut Street Tennis-kiertueesta tai tutustumisesta tennikseen teille räätälöityjen ryhmätuntien kautta