KOULUT JA PÄIVÄKODIT

VALKO-PALLO RY

KOULUT JA PÄIVÄKODIT

Valko-Pallo on ollut vahvasti mukana Street Tennis-kiertueilla, joita Suomen Tennisliitto järjestää yhteistyökumppaniensa kanssa. Valko-Pallo tarjoaa keväisin lähes tuhannelle Itä-Vantaan lähikoululaiselle mahdollisuuden kokeilla tenniksen pelaamista kiertueen kautta. Koulukiertueen lisäksi Valko-Pallo pyrkii vuosittain järjestämään Itä-Vantaan esikouluikäisille mahdollisuuden tenniksen pelaamiseen veloituksetta Hiekkaharjun tenniskeskuksen kentillä. Lue kiertueesta lisää www.streettennis.fi.

Valko-Pallo haluaa olla mukana liikuttamassa lähialueen lapsia ja nuoria. Seura on ollut mukana myös 2019 opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman, Suomen Tennisliiton, Sulkapalloliiton, Squashliiton ja Pöytätennisliiton yhteisen, varhaiskasvatukseen ja kouluihin suunnatussa Mailapeli-hankkeessa, johon liittyen seura järjesti tennisopetusta Itä-Vantaan koulujen opettajille ja pallopeleihin liittyvän tapahtuman yli 200 eskarilaiselle.

Olethan yhteydessä valmennus@valkopallo.fi mikäli päiväkotisi tai koulusi on kiinnostunut Street Tennis-kiertueesta tai tutustumisesta tennikseen teille räätälöityjen ryhmätuntien kautta.