VALMENNUS – U18 

VALKO-PALLO RY

VALMENNUS – U18

Valko-Pallon U18 junioritennis on tarkoitettu 11-18v junioreille, jotka haluavat liikkua ja harjoitella tennistä valmentajan ohjaamilla ryhmätunneilla omien tavoitteidensa mukaisesti. Aloittelevat nuoremmat U18-pelaajat voivat olla mukana osin myös U10-ryhmissä.

Tenniksen voi aloittaa alkeisryhmistä ja U18-ryhmät kootaan valmennuksen johdolla ensisijaisesti pelitason mukaan. Mailan saa tarvittaessa aluksi lainaan seuralta ja valmentajamme neuvovat sopivan mailan hankinnassa. Junioriryhmiä löytyy kaiken tasoisille lapsille ja nuorille – aloittelijoista, harrastekilpaan sekä kilpapelaajiin. Osallistuminen säännölliseen valmennustoimintaan edellyttää seuran jäsenyyttä. Ryhmiin ilmoittaudutaan syys-, kevät ja kesäkaudeksi.

Tavoitteellisemmin tennistä pelaaville lapsille ja nuorille tarjotaan HAASTAJAT ryhmän harrastekilpatoimintaa ja harjoituksilla kannustetaan kilpapolulle. Pelaajien taitotason puitteissa tehdään tarvittaessa yhteistyötä haun kautta valittujen TEAM ADIDAS pelaajien kanssa. Viikkoharjoitusten lisäksi seura tarjoaa HAASTAJAT junioreille leiri- ja pelipäiviä seuran sisällä sekä yhteistyössä muiden lähiseurojen kanssa.

Kysy lisätietoa U18 toiminnastamme valmennus@valkopallo.fi.

VALMENNUKSEN HINNOITTELU

RyhmäTunnitKausiTuntihinta
U181 harjoitus viikossaSyksy/Kevät20 €/h
U182 harjoitusta tai enemmän viikossaSyksy/Kevät15 €/h

ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN

  Tähdellä* merkityt tiedot ovat pakollisisa

  VALMENNETTAVAN TIEDOT

   

  LASKUTUSYHTEYSTIEDOT   

  VALITSE KAUSI*

   

  VALITSE VALMENNUSRYHMÄ*

   

  KUINKA MONTA VALMENNUSKERTAA HALUAT VIIKOSSA*

   

  KELLONAIKATOIVEESI

   

  OLETKO VALMENNUKSESSA

   

  OMA PELIKOKEMUS

   

  HALUATKO KILPAILLA NYT TAI TULEVAISUUDESSA

   

  OLEN LUKENUT MYYNTIEHDOT (LÖYTYY ALATUNNISTEESTA)

   

  LISÄTIETOA

   

  VALOKUVAUS*