VALMENNUS –
JUNIOREIDEN TEAM ADIDAS

VALKO-PALLO RY

VALMENNUS – JUNIOREIDEN TEAM ADIDAS

Valko-Pallo pyrkii mahdollistamaan tenniksen ja liikunnan ilon kaikille seuran jäsenille. Lapsilla ja nuorilla nähdään erilainen halu harrastaa ja kehittyä myös tenniksen parissa. Valko-Pallo tarjoaa tavoitteellisemman valmennuksen polun niille junioreille, joilla on selkeä halua olla mukana kansallisella kilpapolulla. Seura haluaa tukea näitä pelaajia kokonaisvaltaisesti omalla kehityspolullaan.

Team Adidas toiminnassa yhtenä joukkueena toimiminen on keskiössä, mutta harjoituksia voidaan räätälöidä yksilötarpeiden mukaisesti myös toisiin ryhmiin. Kenttä- ja valmentajaresurssit ovat seurassamme rajalliset, minkä vuoksi Team Adidas pelaajien määrä tulee olemaan rajallinen. Tiimiin haetaan ja valinnoista päättää valmennustiimi. Valinnoissa painotetaan pelaajan omaa intoa ja halua kilpailla, kehittyä sekä yleistä liikunnallisuutta. Painotettavia henkilökohtaisia ominaisuuksia ovat kyky omatoimisuuteen, henkinen kypsyys harjoitella sekä hyvät käytöstavat.

Viikkoharjoitusten lisäksi seura tarjoaa junioreille fysiikkakartoituksen ja räätälöidyn ohjelman yhteistyössä muun muassa SpotLabin kanssa. Team Adidas toiminta laskutetaan kausihinnoittelulla ja toimintaan sitoudutaan kausi kerrallaan. Kuvaus Team Adidas kokonaisuudesta ja hinnoittelusta on nähtävissä oheisen linkin kautta Tiimivalmennus.

Lisätietoa Team Adidas toiminnastamme antaa mikko.viljanen@valkopallo.fi tai 040-5277800

TEAM ADIDAS HAKU 2022-2023