Syyskausi starttaa 14.8.2023 ja valmennukseen päässeille pelaajille on lähetetty viimeisen kahden viikon aikana infoviestejä. Syksyn valmennusryhmät ja -aikataulut ovat eläneet edelleen viimeisten päivien aikana ja päivitetyt ryhmät löytyvät tuttuun tapaan Tennisclubista. Tennisclubiin pääset kirjautumaan linkistä https://tennisclub.fi/pelaaja. Mikäli salasanasi on unohtunut, saat tilattua uuden salasanan kirjautumissivulla olevasta linkistä. Uudet pelaajat saavat ilmoittautumisen yhteydessä antamaansa sähköpostiin viestin Tennisclubiin rekisteröitymistä varten. Olemme lisänneet kotisivujen footer osaan Tennisliitolta saamamme perusohjeistuksen Tennisclubin käyttöä varten. Toivomme, että jokainen pelaaja kävisi päivittämässä omat tietonsa Tennisclubiin ja samalla varmistamaan, että syntymäpäivä on kokonaisuudessaan (pp.kk.vvvv) pelkän syntymävuoden sijaan jolloin Tennisclubin tiedot linkittyvät järjestelmäuudistuksen myötä paremmin Tennisliiton Tennisässä järjestelmään. Mikäli et saa Tennisclubia toimimaan tai sen kanssa on haasteita, ole yhteydessä Tennisliittoon ja tennisclubin tekniseen tukeen toimisto@tennis.fi.  Valmennusaikaasi voit tiedustella vaihtoehtoisesti viime kädessä myös sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi mutta näihin kyselyihin vastaamme viiveellä.

Mukana on paljon uusia pelaajia ja teistä kaikista on tullut valmennuksen myötä Valko-Pallon jäseniä. Uusille jäsenille ensimmäisen vuoden jäsenyys ei maksa, mutta jäsenlaskutus jatkuu tästä eteenpäin automaattisesti vuosittain siihen saakka, kunnes jäsen irtisanoo jäsenyytensä kirjallisesti toimisto@valkopallo.fi.  Jäsenlaskut lähtevät aina kalenterivuoden alkupuolella.

Ensimmäisten treenien aikana valmentajat tulevat vielä katsomaan, että ryhmäkokoonpanot ovat oikeanlaiset ja tarvittaessa ehdotetaan ryhmämuutoksia. Koululaisten lukujärjestykset tuottavat varmasti myös haasteita, joita pyrimme kauden alkaessa ratkomaan parhaamme mukaan. U10 iltapäiväryhmien osalta on vielä paikkoja vapaana ja mikäli olet näistä kiinnostunut voit lähettää asiasta viestiä anna.jeskanen@valkopallo.fi. Aikuisvalmennuksen osalta jos olet kiinnostunut keskiviikko aamun klo8-9 ryhmästä tai mahdollisesti viikottaisesta lounastenniksestä niin olethan yhteydessä valmennus@valkopallo.fi ja pyrimme rakentamaan näitä ryhmiä jos innokkaita pelureita saadaan sopiva määrä.

 Luethan vielä myös kotisivujen FAQ osion (www.valkopallo.fi/faq) jossa on paljon vastauksia käytännön kysymyksiin. Myyntiehtojemme mukaisesti valmennukseen sitoudutaan aina kaudeksi kerrallaan. Mikäli haluat irtisanoa paikkasi valmennuksessa kesken kauden, sitoudut maksamaan paikkasi kunnes saamme tämän täytettyä paikan jonosta olevalla pelaajalla. Kevätkauden 2024 valmennukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mikäli on syyskaudella osallistunut harjoitusryhmiin. Mikäli valmennusta ei haluta jatkaa kevätkaudella, tulee tehdä kirjallinen irtisanominen sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi viimeistään syyskauden päätöspäivänä eli 22.12.2023.

 

➢ Kauden aikana pyhäpäivät, loma-ajat, kilpailut tai muut tapahtumat peruuttavat harjoitusvuoroja. Koulujen syyslomaviikon sekä Itsenäisyyspäivän vuorot hyvitetään valmennuslaskutuksessa automaattisesti.

➢ Yksittäisiä poissaoloja ei hyvitetä eikä väliin jääviä harjoituskertoja voi korvata erillisenä korvauspäivänä. Oman valmentajan kanssa voi keskustella mahdollisesta korvausmahdollisuudesta toisessa ryhmässä. Pidempiaikaiset sairauspoissaolot oikeuttavat valmennuslaskutuksen hyvittämiseen yhden viikon omavastuulla lääkärintodistusta vastaan. Omavastuu katsotaan alkaneeksi ilmoituspäivästä. Poissaoloilmoitukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen valmennus@valkopallo.fi.

➢ Ilmoitathan suoraan viestillä valmentajallesi mikäli tiedät olevasi poissa harjoituksista. Tämä helpottaa valmentajien tuntisuunnittelua. Valmentajien puhelinnumerot löytyvät kotisivujen valmennus osion alta. Älkää lähettäkö yksittäisiä poissaoloilmoituksia sähköpostilla. Näihin ei reagoida.

 

VALKO-PALLON VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMÄT

Whatsapp ryhmissä tiedotetaan valmennukseen liittyvistä asioista ja ryhmissä voi kysellä mieltä askarruttavia asioita.

Aikuisvalmennuksen whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/J43rLEtlwSU5cuVS3vB6Xe linkin kautta. Kaikki valmennuksessa olevat aikuispelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Junioreiden Haastajat whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/KQo25tlaa79J6T4nNgrf9k linkin kautta. Ryhmään suositellaan liittymään vain mikäli lapsesi on kiinnostunut osallistumaan kilpailuihin ja/tai pelitapahtumiin.

Olemme lisäksi avanneet uuden ”Pelikaveria vailla” whatsapp ryhmän. Seura ei fasilitoi ryhmää millään tavoin, mutta tässä ryhmässä voi kysellä kaveria omatoimisesti pallottelemaan/pelailemaan mikäli uudet pelikaverit kiinnostavat. Voit liittyä ryhmään https://chat.whatsapp.com/DpIO1uQFus88HRM873kXAQ linkin kautta.

Ryhmiin liittyminen on vapaaehtoista ja näistä kaikista voi poistua milloin vain omatoimisesti.

 

Lämpimästi tervetuloa starttaamaan syyskautta Hiekkaharjussa 14.8.2023 alkaen.

 Terveisin

Valko-Pallon valmennustiimi