USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

VALKO-PALLO RY

FAQ

MILLOIN KAUSI ALKAA JA MILLOIN EI OLE HARJOITUKSIA

Kevätkauden pelaajilla on etuoikeus varata harjoituspaikka seuraavalle syyskaudelle. Tarkemmat ohjeistukset irtisanomisesta ja päivämääristä ilmoitetaan loppukeväästä ennen kauden päätöstä. Vapautuneet paikat täytämme jonotuslistalle ilmoittautuneista pelaajista. Syyskauden harjoitusryhmät ja ajat voivat vaihtua kevääseen verrattuna.

Syyskausi alkaa koulujen alkamisen jälkeisenä maanantaina ja päättyy juuri ennen joulua. Kauden aikana pyhäpäivät, loma-ajat, kilpailut tai muut tapahtumat peruuttavat harjoitusvuoroja. Koulujen syyslomaviikon sekä Itsenäisyyspäivän vuorot hyvitetään valmennuslaskutuksessa automaattisesti. SYYSKAUSI 2023 kestää 14.8 – 22.12.2023.

Syyskauden pelaajat jatkavat automaattisesti kevätkaudelle ellei ole sovittu ns. ”tuurauspaikasta”. Muistathan, että mikäli haluat irtisanoa paikkasi valmennuksessa kesken kevät-tai syyskauden, sitoudut maksamaan paikkasi kunnes saamme tämän täytettyä jonosta olevalla pelaajalla. Kevätkauden valmennukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mikäli on syyskaudella osallistunut harjoitusryhmiin. Mikäli valmennusta ei haluta jatkaa kevätkaudella, tulee tehdä kirjallinen irtisanominen sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi viimeistään joulukuun 17. päivä jolloin tarjoamme paikkoja jonotuslistalle.

Kevätkausi alkaa saman viikon maanantaina jolloin koulut jatkuvat ja päättyy perjantaina ennen koulujen kevätjuhlia. Kauden aikana talvilomaviikolla, pääsiäisenä, vappupäivänä ja helatorstaina ei ole harjoituksia ja nämä vuorot hyvitetään automaattisesti valmennuslaskutuksessa. KEVÄTKAUSI 2024 kestää 8.1 – 31.5.2024.

Kesävalmennus on erillinen kokonaisuus verrattuna kevät- ja syyskauteen. Kesäkuussa järjestetään lasten kesäleirejä ja aikuisille järjestetään kesän aikana viikkovalmennuksia sekä klinikoita. Viikkovalmennuksia ei kesän aikana järjestetä junioreille. Kesän valmennuksista tiedotetaan erikseen ja ilmoittautuminen tapahtuu kevään aikana.

 

MITEN NÄEN OMAN RYHMÄNI JA VALMENTAJANI 

Valmennusryhmät ja -aikataulut löytyvät Tennisclubista. Tennisclubiin pääset kirjautumaan linkistä https://tennisclub.fi/pelaaja. Mikäli salasanasi on unohtunut, saat tilattua uuden salasanan kirjautumissivulla olevasta linkistä. Uudet pelaajat saavat ilmoittautumisen yhteydessä antamaansa sähköpostiin viestin Tennisclubiin rekisteröitymistä varten. Mikäli et saa Tennisclubia toimimaan tai sen kanssa on haasteita, ole yhteydessä Tennisliittoon ja tennisclubin tekniseen tukeen toimisto@tennis.fi. Valmennusaikaasi voit tiedustella vaihtoehtoisesti viime kädessä myös sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi ja näihin kyselyihin vastaamme viiveellä.

 

MITEN TOIMIN JOS OLEN POISSA HARJOITUKSISTA 

Ilmoitathan suoraan viestillä valmentajallesi mikäli tiedät olevasi poissa harjoituksista. Tämä helpottaa valmentajien tuntisuunnittelua. Valmentajien puhelinnumerot löytyvät valkopallo.fi/valmennus. Älkää lähettäkö yksittäisiä poissaoloilmoituksia sähköpostilla. Näihin ei reagoida.

 

VOINKO KÄYDÄ KORVAAMASSA POISSAOLOJA

Yksittäisiä poissaoloja ei hyvitetä eikä väliin jääviä harjoituskertoja voi korvata erillisenä korvauspäivänä. Oman valmentajan kanssa voi keskustella mahdollisesta korvausmahdollisuudesta toisessa ryhmässä. Voit myös tarjota omaa paikkaasi yksittäisten poissaolojen osalta eteenpäin suurinpiirtein samaa tasoa olevalle pelaajalle ja sopia hänen kanssa suoraan keskinäisestä korvauksesta. Lasku harjoituksista lähtee harjoituspaikan omistajalle oli hän harjoituksissa tai ei. Pidempiaikaiset sairauspoissaolot oikeuttavat valmennuslaskutuksen hyvittämiseen yhden viikon omavastuulla lääkärintodistusta vastaan. Omavastuu katsotaan alkaneeksi ilmoituspäivästä. Poissaoloilmoitukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen valmennus@valkopallo.fi.

 

KUINKA HARJOITUKSET LASKUTETAAN

Syyskausi laskutetaan kahdessa osassa tennisclubin yhteystietojen mukaiseen sähköpostiinne lähetettävällä laskulla. Hinnoittelu on nähtävillä kotisivuilla. Suosittelemme, että päivitätte tietonne tennisclubiin jotta laskut tulevat perille. Osa laskuista on löytynyt roskapostien syövereistä, joten suosittelemme ottamaan seurantaan myös Valko-Pallon instagram sivun johon ilmoitamme kun laskut ovat lähteneet jolloin pystytte tarkistamaan myös roskapostinne. Kevätkauden laskutus tapahtuu kolmessa erässä.

 

MITÄ HARJOITUKSET MAKSAVAT JA MITEN VOIN MAKSAA

Valmennukseen sitoudutaan aina kaudeksi kerrallaan ja maksat harjoituspaikastasi olet paikalla tai et. Omat henkilökohtaiset laskut voitte maksaa tilisiirron lisäksi myös Smartum verkkomaksuna, Eazybreak tai Edenred -mobiilimaksuna tai e-Passilla. Valitse haluamasi summa ja lähetä maksun jälkeen kuvakaappaus kuitista osoitteeseen info@cintoia.com. Erotus maksetaan normaalisti tilisiirtona laskun viitettä käyttäen.

Laskusta näette suoraan laskutusvälin sekä harjoituskertojenne lukumäärän. Muistakaa käyttää viitettä, jotta maksu kohdistuu juuri teidän laskullenne. Mikäli teillä on kysyttävää laskuun liittyen voitte olla yhteydessä osoitteeseen toimisto@valkopallo.fi.

Eri ikäluokkiemme hinnoittelu löytyy https://valkopallo.fi/valmennus/ 

 

KUINKA LIITYN VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMIIN

Viestintämme tapahtuu pitkälti Instagram tilimme ja uutiskirjeiden kautta. Lisäksi meillä on kolme erillistä whatsapp valmennusryhmää, joihin voit pyytää omalta valmentajaltasi liittymislinkkiä.

Junioripelaajat, jotka eivät kuulu Team Adidakseen, mutta ovat kiinnostuneita kilpailemisesta ja mahdollisista pelitapahtumista voivat liittyä Valko-Pallon Haastajat whatsapp ryhmään. Valmennus infoaa kanavan kautta erinäisistä pelitapahtumista sekä muista juoksevista asioista.

Mikäli olet aikuisvalmennuksessa ja haluat saada tietoja tapahtumista ja muista juoksevista asioista, liity aikuisvalmennus whatsapp ryhmään.

 

MIKSI JA MILLOIN VASTAANOTAN V-P JÄSENLASKUN

Valko-Pallo järjestää sääntöjensä mukaisesti jäsenilleen yhteisiä harjoitustilaisuuksia ja kilpailuja. Osallistuakseen Suomen tennisliiton kilpailutoimintaan tulee pelaajalla olla seuran jäsenyys.

Osallistumalla ensimmäistä kertaa Valko-Pallo ry:n järjestämään tapahtumaan tai valmennukseen, liityt automaattisesti seuran jäseneksi. Uusille jäsenille tapahtumavuoden jäsenmaksu sisältyy aina ensimmäisen tapahtuman tai valmennuksen hintaan. Jäsenlaskutus jatkuu tästä eteenpäin automaattisesti vuosittain siihen saakka, kunnes jäsen irtisanoo jäsenyytensä kirjallisesti toimisto@valkopallo.fi. Jäsenlaskut lähtevät aina kalenterivuoden alkupuolella.