Kesäkuun uutiskirjeessä tiedossa asiaa muun muassa HEINÄKUUN kursseista ja SYYSKAUDEN valmennuksista.

 

VALMENNUKSEN KESÄKUU 2023

Lasten Aktia kesäleirit olivat tänäkin vuonna suosiossa ja onnistuneet. Aikuisvalmennuksessa oli mukana kiitettävä määrä innokkaita pelureita. Kaikille kesäkuun valmennettaville on lähetetty laskut, joten muistakaahan tarkistaa sähköpostinne. Olkaa yhteydessä info@cintoia.com mikäli laskujen kirjautumiseen liittyy kysymyksiä.

 

VALMENNUKSEN HEINÄKUU 2023

Heinäkuun aikana toimisto ja valmennus sähköposteihin vastataan viiveellä. Heinäkuun ajan myös harrastelasten ja nuorten toiminta on tauolla. Nuoret voivat toki osallistua aikuisille suunnattuihin tapahtumiin näin halutessaan. Harjoitukset jatkuvat jälleen syyskaudella uusin ryhmin, joista tiedotetaan lähemmin. Kilpajunioreille järjestetään valmennusta heinäkuun aikana viikkokohtaisesti aamupäivisin. Näiden käytännöistä Anttoni tiedottaa asianosaisia kesäkuun loppupuolella.

Heinäkuun aikuisvalmennuksen kurssitarjonta on nyt lisätty tennisclubiin ja näissä on paikkoja vain rajatusti.

Alla olevien kurssien ilmoittautuminen tennisclubin kautta tai suoraan Pauli Sillanpäälle pauli.sillanpaa@valkopallo.fi / 044 981 8131. Lisätietoja kurssien sisällöstä voi tiedustella suoraan Paulilta (toimisto@valkopallo.fi ei todennäköisesti ehdi vastata ajoissa).

 • 10.7-12.7 Aikuisten tai nuorten alkeiskurssi 3pv (taso1)
 • 10.7 Pari tuntia liikettä (taso3-4)
 • 11.7 Pari tuntia liikettä (taso2-3)
 • 12.7 Valmennusilta aikuisille (taso2-4)
 • 17.7 Kämmenklinikka (taso2-4)
 • 17.7 Valmennusilta aikuisille (taso2-4)
 • 18.7 Rystyklinikka (taso2-4)
 • 18.7 Valmennusilta aikuisille (taso2-4)
 • 19.7 Syöttö ja palautusklinikka (taso2-4)
 • 19.7 Valmennusilta aikuisille (taso2-4)

Alla olevien alkeis-ja jatkokurssien lisätiedot ja ilmoittautuminen tennisclubin kautta tai Vahid Bigdelolle / 040 418 1684. (toimisto@valkopallo.fi ei todennäköisesti ehdi vastata ajoissa).

 • 17-19.7 Aikuisten tai nuorten alkeisvalmennus 3pv (taso1)
 • 20.7 Aikuisten tai nuorten 1pv alkeiskurssi (taso1)
 • 24-26.7 Aikuisten tai nuorten jatkovalmennus 3pv (taso1-2)
 • 27.7 Aikuisten tai nuorten 1pv jatkokurssi (taso1-2)

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kursseille ja nimetyiltä valmentajilta kannattaa kysellä lisätietoa. Kursseille osallistumiseen ei vaadita jäsenyyttä, joten myös uudet innokkaat pelurit ovat tervetulleita mukaan toimintaan ja mailan saa tarvittaessa lainaan.

 

VALMENNUKSEN SYYSKAUSI 2023

Olemme vastaanottaneet 2.6.2023 määräpäivään mennessä kohtuullisen paljon muutostoiveita ja ilmoituksia valmennuksesta poisjäämiseen mikä avaa myös uusille innokkaille pelaajille valmennuspaikkoja. Syksyn osalta on tulossa muutoksia niin valmentajan kuin aikataulujen osalta, mutta pyrimme parhaamme mukaan pitämään tutut ja toimivat harjoituskokoonpanot ennallaan. Pyrimme löytämään jokaiselle mahdollisimman sopivat harjoituskokoonpanot. Ikävä kyllä kaikkia toiveita on mahdotonta toteuttaa, sillä viikkovalmennuksessa on noin 300 pelaajaa ja kenttäresurssit ovat rajalliset.

Syksystä alkaen aloitamme U10 ILTAPÄIVÄRYHMÄN, joka harjoittelee maanantaista-torstaihin klo 14-15. Tähän ryhmään toivomme vielä mukaan innokkaita pelureita, jotka kilpailevat tai kilpailuihin osallistuminen kiinnostaa. Mukaan haluavat pelaajat voivat ilmoittautua sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi. Hyvin todennäköisesti tiistain ja torstain U18 HARRASTERYHMÄT tulevat siirtymään perjantaille ja sunnuntaille, jotta kilpajunioreille saadaan harjoitusajat jotka mahdollistavat heidän osallistumisensa viikonloppuisin kilpailuihin.

Kevätkauden ryhmistä vapautuneita paikkoja lähdemme tarjoamaan kesän aikana uusille ilmoittautuneille ja jonossa oleville pelaajille. Mikäli et ole ollut kevätkaudella mukana valmennuksessa niin täytä ilmoittautumislomake syksyn osalta ajoissa. Pyrimme ilmoittamaan syyskauden harjoitusryhmät noin kaksi viikkoa ennen syyskauden alkua. Syyskausi starttaa maanantaina 14.8.2023 ja päättyy perjantaina 22.12.2023.

 

VALKO-PALLON VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMÄT

Whatsapp ryhmissä tiedotetaan valmennukseen liittyvistä asioista ja ryhmissä voi kysellä mieltä askarruttavia asioita.

Aikuisvalmennuksen whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/J43rLEtlwSU5cuVS3vB6Xe linkin kautta. Kaikki valmennuksessa olevat aikuispelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Junioreiden Haastajat whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/KQo25tlaa79J6T4nNgrf9k linkin kautta. Ryhmään suositellaan liittymään vain mikäli lapsesi on kiinnostunut osallistumaan kilpailuihin ja/tai pelitapahtumiin.

Olemme lisäksi avanneet uuden ”Pelikaveria vailla” whatsapp ryhmän. Seura ei fasilitoi ryhmää millään tavoin, mutta tässä ryhmässä voi kysellä kaveria omatoimisesti pallottelemaan/pelailemaan mikäli uudet pelikaverit kiinnostavat. Voit liittyä ryhmään https://chat.whatsapp.com/DpIO1uQFus88HRM873kXAQ linkin kautta.

Ryhmiin liittyminen on vapaaehtoista ja näistä voi poistua milloin vain omatoimisesti.

 

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen. Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen. Kiitos jo etukäteen.

Mukavaa Juhannusta ja tenniksen täyteistä kesää kaikille pelureille

Valko-Pallo valmennustiimi