Toukokuun uutiskirjeessä on paljon asiaa muun muassa HEINÄKUUN kursseista ja SYYSKAUDEN valmennuksista.

 

VALMENNUKSEN KEVÄTKAUSI 2023

Kevätkausi lähenee loppujaan ja päättyy 2.6.2023.

Kevätkauden viimeinen laskutuserä lähetetään kauden päätyttyä. Muistathan käydä vielä kertaamassa kotisivuilta valmennukseen liittyvät usein kysytyt kysymykset https://valkopallo.fi/faq/

 

VALMENNUKSEN KESÄKUU 2023

Suositut Aktia Lasten tenniskesäleirit järjestetään jälleen kesäkuussa. Viikon23 leiri on täynnä, mutta paikkoja on vielä viikon 24 ja 25 leirille.

Suositut lasten leiriviikot on suunnattu 6-14 vuotiaille. Aiempi tenniskokemus ei ole tarpeen, sillä osallistujat jaetaan useampaan tasoryhmään aloittelijoista kilpapelaajiin. Leiripäivän kesto on päivittäin klo 10-14 sisältäen lämpimän ruoan. Kilpapelaajilla leiripäivä aloitetaan jo kello 9.

Leiriviikolle osallistuminen on hyvä tapa aloittaa tai jatkaa tennisharrastusta. Leirin ohjaajana toimivat Valko-Pallon koulutetut valmentajat sekä apuohjaajat.

https://valkopallo.fi/kesaleirit/

 

Kesäkuun aikuisvalmennuksen harjoitusajat ja ryhmät on julkaistu ja löytyvät tennisclubista. Valmennettaville on myös lähetetty sähköpostilla infoa kesäkuun valmennuksiin liittyen. Mikäli haluat vielä mukaan kesäkuun aikuisvalmennukseen suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä Anttoni Kinnuseen: anttoni.kinnunen@valkopallo.fi tai 044 052 5550.

 

VALMENNUKSEN HEINÄKUU 2023

Heinäkuun aikana toimisto ja valmennus sähköposteihin vastataan viiveellä. Heinäkuun ajan myös harrastelasten ja nuorten toiminta on tauolla. Harjoitukset jatkuvat jälleen syyskaudella uusin ryhmin, joista tiedotetaan lähemmin. Kilpajunioreille järjestetään valmennusta heinäkuun aikana viikkokohtaisesti aamupäivisin. Näiden käytännöistä Anttoni tiedottaa asianosaisia kesäkuun loppupuolella.

Heinäkuun aikuisvalmennuksen kurssitarjonta on nyt lisätty tennisclubiin ja näissä on paikkoja vain rajatusti.

Alla olevien kurssien ilmoittautuminen tennisclubin kautta tai suoraan Pauli Sillanpäälle pauli.sillanpaa@valkopallo.fi / 044 981 8131. Lisätietoja kurssien sisällöstä voi tiedustella suoraan Paulilta.

 • 10.7-12.7 Aikuisten tai nuorten alkeiskurssi 3pv (taso1)
 • 10.7 Pari tuntia liikettä (taso3-4)
 • 11.7 Pari tuntia liikettä (taso2-3)
 • 12.7 Valmennusilta aikuisille (taso2-4)
 • 17.7 Kämmenklinikka (taso2-4)
 • 17.7 Valmennusilta aikuisille (taso2-4)
 • 18.7 Rystyklinikka (taso2-4)
 • 18.7 Valmennusilta aikuisille (taso2-4)
 • 19.7 Syöttö ja palautusklinikka (taso2-4)
 • 19.7 Valmennusilta aikuisille (taso2-4)

Alla olevien alkeis-ja jatkokurssien lisätiedot ja ilmoittautuminen tennisclubin kautta tai Vahid Bigdelolle / 040 418 1684.

 • 17-19.7 Aikuisten tai nuorten alkeisvalmennus 3pv (taso1)
 • 20.7 Aikuisten tai nuorten 1pv alkeiskurssi (taso1)
 • 24-26.7 Aikuisten tai nuorten jatkovalmennus 3pv (taso1-2)
 • 27.7 Aikuisten tai nuorten 1pv jatkokurssi (taso1-2)

Lämpimästi tervetuloa mukaan kursseille ja nimetyiltä valmentajilta kannattaa kysellä lisätietoa. Kursseille osallistumiseen ei vaadita jäsenyyttä, joten myös uudet innokkaat pelurit ovat tervetulleita mukaan toimintaan ja mailan saa tarvittaessa lainaan.

 

VALMENNUKSEN SYYSKAUSI 2023

Haluamme tarjota kevätkaudella 2023 toiminnassamme mukana olleille pelaajille mahdollisuuden jatkaa myös syksyllä. Ilmoitathan kevätkauden loppuun eli 2.6.2023 mennessä sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi mikäli ET HALUA JATKAA syksyn valmennusryhmissä tai mikäli sinulla on MUUTOSTOIVEITA. Mikäli emme vastaanota ilmoitusta 2.6.2023 mennessä, oletamme teidän jatkavan toiminnassa samalla harjoitusmäärällä kuin kevätkaudellakin.

Syksyn osalta on tulossa muutoksia niin valmentajan kuin aikataulujen osalta, mutta pyrimme parhaamme mukaan pitämään tutut ja toimivat harjoituskokoonpanot ennallaan.

Kilpajunioreiden ADIDAS TEAM haun ensimmäinen vaihe on päättynyt. HAASTAJAT ryhmämme toimintaa pyrimme yhä kehittämään syyskaudelle. Syksystä alkaen aloitamme myös U10 ILTAPÄIVÄRYHMÄN, joka harjoittelee maanantaista-torstaihin klo 14-15. Tähän ryhmään toivomme innokkaita pelureita, jotka kilpailevat tai kilpailuihin osallistuminen kiinnostaa. Mukaan haluavat pelaajat voivat ilmoittautua sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi. Hyvin todennäköisesti tiistain ja torstain U18 HARRASTERYHMÄT tulevat siirtymään perjantaille ja sunnuntaille, jotta kilpajunioreille saadaan harjoitusajat jotka mahdollistavat heidän osallistumisensa viikonloppuisin kilpailuihin.

Kevätkauden ryhmistä vapautuneita paikkoja lähdemme tarjoamaan kesän aikana uusille ilmoittautuneille ja jonossa oleville pelaajille. Mikäli et ole ollut kevätkaudella mukana valmennuksessa niin täytä ilmoittautumislomake syksyn osalta ajoissa. Pyrimme ilmoittamaan syyskauden harjoitusryhmät noin kaksi viikkoa ennen syyskauden alkua.

 

VALKO-PALLON VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMÄT

Whatsapp ryhmissä tiedotetaan valmennukseen liittyvistä asioista ja ryhmissä voi kysellä mieltä askarruttavia asioita.

Aikuisvalmennuksen whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/J43rLEtlwSU5cuVS3vB6Xe linkin kautta. Kaikki valmennuksessa olevat aikuispelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Junioreiden Haastajat whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/KQo25tlaa79J6T4nNgrf9k linkin kautta. Ryhmään suositellaan liittymään vain mikäli lapsesi on kiinnostunut osallistumaan kilpailuihin ja/tai pelitapahtumiin.

 

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen. Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen. Kiitos jo etukäteen.

Mukavaa kesän odotusta kaikille pelureille

Valko-Pallo valmennustiimi