VALMENNUS

VALKO-PALLO RY

VALMENNUSTOIMINTA JA TENNISKOULUT

Valko-Pallo tarjoaa seuran jäsenille mahdollisuuden tennisvalmennukseen koulutettujen valmentajien ohjauksessa. Tavoitteemme on järjestää oikeantasoista valmennusta kaikille ikäryhmille ja kaiken tasoisille pelaajille niin lapsista senioreihin ja aloittelijoista kilpapelaajiin.

”TENNIS ON PELI, JOSSA AMMATTIMAISEN VALMENTAJAN AVULLA OPIT PARHAITEN LYÖNNIT JA KEINOT KEHITTYÄ PELAAJANA”

Tenniksen tekniikan ja oman pelityylin hiominen on useimmille pelaajille elinikäinen prosessi. Kehittyminen vaatii lukuisia toistoja ja palloralleja. Parhaiten tenniksen tekniikan oppii säännöllisellä pelaamisella valmentajan ohjauksessa. Taitojen kehittyessä myös kunto kohenee ja askel kevenee kentällä.

VALMENNUS

U10

Iän ja osaamistason mukaan alle 10v

U18

Iän ja osaamistason mukaan alle 18v

AIKUISVALMENNUS

Tasoryhmät aloittelijoista kilpapelaajiin

YKSITYISTUNNIT

Yksityistunteja seuran jäsenille

KOULUT JA PÄIVÄKODIT

Tennikseen tutustumisen ryhmätunteja

KESÄLEIRIT

Tennisleirit lapsille ja nuorille

KAIKILLE OMAN TASONSA MUKAISTA VALMENNUSTA

Valko-Pallo ry:n valmennuksen tavoitteena on luoda kaikille hyvät olosuhteet tavoitella omia rajojaan tenniksessä. Valmennusjärjestelmä jakaantuu kahteen pääluokkaan: juniorivalmennukseen ja aikuisvalmennukseen.

Valmennettavilla on mahdollisuus osallistua toimintaan oman toiveensa mukaisesti kerran tai useammin viikossa.

Kauden aikana valmennusryhmät ovat pääsääntöisesti täynnä. Ilmoittautuminen valmennukseen avautuu aina muutama kuukausi ennen seuraavan kauden alkua. Kauden aikana voit tiedustella vapaita valmennusryhmiä ja -aikoja sähköpostitse valmennus@valkopallo.fi.

HALUATKO MUKAAN VALMENNUKSEEN

Lisätietoa:

valmennus@valkopallo.fi

Kysy lisätietoa valmennuksesta

Löydämme varmasti sinun tasoasi vastaavan valmennusryhmän tai voit tarvittaessa kysyä myös henkilökohtaista valmennusta.