Vuoden toiseen uutiskirjeeseen on kerätty ajankohtaisia asioita sekä infoa kesäkuun valmennuksiin ilmoittautumisesta.

 

VALKO-PALLON JÄSENLASKU 2023

Vuoden 2023 jäsenlasku on lähetetty 31.1.2023. Tietoa jäsenyydestä löydät kotisivuilta valkopallo.fi/seura.

Valko-Pallon jäsenet ovat mm. oikeutettuja 30% alennukseen kaikista Dunlop tuotteista (pl. pallot). Ohjeet Dunlop edun hyödyntämiseen löydät laskun yhteydestä. Hyvä muistaa, että jäsenyys on voimassa aina toistaiseksi ja mikäli haluat irtisanoa jäsenyyden tulee tämä tehdä kirjallisesti toimisto@valkopallo.fi.

 

VALKO-PALLON VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMÄT

Whatsapp ryhmissä tiedotetaan valmennukseen liittyvistä asioista ja ryhmissä voi kysellä mieltä askarruttavia asioita.

Aikuisvalmennuksen whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/J43rLEtlwSU5cuVS3vB6Xe linkin kautta. Kaikki valmennuksessa olevat aikuispelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Junioreiden Haastajat whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/KQo25tlaa79J6T4nNgrf9k linkin kautta. Ryhmään suositellaan liittymään vain mikäli lapsesi on kiinnostunut osallistumaan kilpailuihin ja/tai pelitapahtumiin.

 

VALMENNUKSEN KEVÄTKAUSI 2023

Kauden aikana talvilomaviikolla, pääsiäisenä, vappupäivänä ja helatorstaina ei ole harjoituksia ja nämä vuorot hyvitetään automaattisesti valmennuslaskutuksessa. KEVÄTKAUSI 2023 kestää 9.1 – 2.6.2023.

Kevätkausi laskutetaan kolmessa erässä. Ensimmäinen laskutuserä lähetetään helmikuun lopussa tennisclubin tiedoistanne löytyvään sähköpostiosoitteeseen.

Muistathan käydä vielä kertaamassa kotisivuilta valmennukseen liittyvät usein kysytyt kysymykset https://valkopallo.fi/faq/

 

ILMOITTAUTUMINEN KESÄKUUN AIKUISVALMENNUKSEEN JA LASTEN AKTIA KESÄLEIRILLE AVATTU

Olemme avanneet Aktia Lasten tenniskesäleirien sekä aikuisvalmennuksien kesäkuun ilmoittautumisen kotisivujemme kautta.

Lasten Aktia tenniskesäleirien kesäkuun ilmoittautuminen on auki. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi. Suositut lasten leiriviikot on suunnattu 6-14 vuotiaille. Aiempi tenniskokemus ei ole tarpeen, sillä osallistujat jaetaan useampaan tasoryhmään aloittelijoista kilpapelaajiin. Leiripäivän kesto on päivittäin klo 10-14 sisältäen lämpimän ruoan. Kilpapelaajilla leiripäivän kesto voi olla pidempi.

Leiriviikolle osallistuminen on hyvä tapa aloittaa tai jatkaa tennisharrastusta. Leirin ohjaajana toimivat Valko-Pallon koulutetut valmentajat sekä apuohjaajat.

https://valkopallo.fi/kesaleirit/

Aikuisvalmennuksia järjestetään kesäkuun arki-iltanoina viikolla 23 ja 24 maanantaista torstaihin sekä viikolla 25 maanantaista keskiviikkoon. Kirjoita aikuisvalmennuksen ilmoittautumislomakkeen lisätietoon toiveesi mille viikolle haluat osallistua ja kuinka monena iltana viikossa sekä muut mahdolliset toiveesi. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi. Heinäkuussa pyrimme järjestämään viime kesän tapaan enemmän klinikoita/teemailtoja sekä kursseja. Näistä lähetämme lisätietoa keväämmällä.

https://valkopallo.fi/valmennus/aikuisvalmennus/

 

TENNISLIITON SARJATENNIS

Valko-Pallo on vahvasti edustettuna Suomen Tennisliiton sarjatenniksessä. Yleisissä sarjoissa on mukana 9 joukkuetta ja seniorisarjatenniksen eri ikäluokissa yhteensä 11 joukkuetta. Joukkueiden tuloksia voi seurata Tennisässästä.

https://www.tennisassa.fi/leagues

 

VALKO-PALLON SEURAVAATTEET

Pelaajilla on mahdollisuus tilata Intersportin seuraverkkokaupasta haluamansa Adidaksen Valko-Pallo tuotteet. Kokovaihtoehdot ja tarkennukset mitoista sekä lopulliset tuotepainatukset löytyvät Intersportin seuraverkkokaupan Valko-Pallo mallistosta.

https://valkopallo.fi/adidasseuravaatteet/

 

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen. Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen. Kiitos jo etukäteen.

Mukavaa kevään odotusta

Valko-Pallo valmennustiimi