Valko-Pallo uutiskirje maaliskuu 2019

Valko-Pallon nettisivut ja sähköpostiosoitteet uudistuneet

Seuran nettisivut on päivitetty ja siirretty samalla valkopallo.fi osoitteeseen. Samalla sähköpostiosoitteet ovat uudistuneet muotoon XXX@valkopallo.fi.

Käytössämme on seuraavat sähköpostiosoitteet:

jani.ursin@valkopallo.fi (Seuran valmennuspäällikkö)

valmennus@valkopallo.fi (valmennukseen liittyvät asiat)

toimisto@valkopallo.fi (seuratoimintaan liittyvät asiat)

laskutus@valkopallo.fi (laskutukseen liittyvät asiat)

Käy tutustumassa uusiin sivuihin ja anna palautetta sivuista linkin kautta. https://valkopallo.fi/yhteystiedot/

Tilaa Valko-Pallon huppari

Valko-Pallon seurahupparit ovat jälleen tilattavissa sekä aikuisille että junioreille. Seurahuppareita voit jo nyt nähdä valmentajien ja junioreiden päällä. Ne ovat herättäneet mielenkiintoa ja nostaneet seurahenkeä tapahtumissa. Tutustu tuotteeseen tarkemmin ja tee oma tilauksesi osoitteessa https://valkopallo.fi/seuravaatteet/. Hupparin hinta on sekä aikuisille että lapsille 35€. Saat laskun tilauksesta jälkikäteen sähköpostiisi. Arvioitu toimitusaika on huhtikuun alussa. Hupparit ovat silloin noudettavissa hallin kahviosta. Lasten koot 116 – 164 cm. Aikuisten koot S – XXL. Tilausaikaa vain  17.3.2019 asti johtuen lasten Tykkimäki Tour lopputapahtumasta.

Tulevia tapahtumia

Aikuisten jatkokurssi 30-31.3.2019

Kaksi päivää kestävä jatkokurssi on tarkoitettu peruspalloittelun hallitseville pelaajille. Kurssilla jatkamme tenniksen kämmen- ja rystylyöntien, syötön ja lentolyöntien tekniikoiden hiomista enemmän pelinomaisissa harjoitustilanteissa. Kurssi soveltuu alkeiskurssit käyneille ja jo lajiin tutustuneille harrastajille. Valmentajalla on max 6 pelaajaa/kenttä. Valmennuksesta vastaavat Valko-Pallon koulutetut valmentajat.

Kurssi järjestetään lauantaina 30.3.19 klo 12-15 ja sunnuntaina 31.3.19 klo 12-15 Hiekkaharjun tenniskeskuksessa. Kurssin hinta on 90 euroa. Ilmoittautumiset kurssille valmennus@valkopallo.fi. Mukaan otetaan max 12 henkilöä. Lisätietoa kurssista antaa Valko-Pallon valmennuspäällikkö Jani Ursin p. 050 5263830 tai valmennus@valkopallo.fi. Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan tenniksen parissa.

Pelipäivät junioreille ja aikuisille lauantaina 30.3.2019

Lauantaina 30.3 järjestetään pelipäivä sekä junioreille että aikuisille. Juniorit pelaavat kello 10.00-12.00 ja aikuisten vuoro on 15.30-18.00. Ilmoittautuminen pakollista etukäteen valmennus@valkopallo.fi. Aikuisten osallistujamäärä on maksimissaan 12. Lasten määrää ei ole rajoitettu.

Lasten kesäleiri

Perinteiset lasten kesäleirit järjestetään taas kesäkuun alussa ja vkot 23 ja 24. Uutuutena tarjolla kesäleiri myös viikolle 32 juuri ennen koulun alkua. Tutustu leiriesitteeseen ja varaa oma paikkasi osoitteessa https://valkopallo.fi/kesaleirit/

Kesävalmennukset

Kesävalmennuksia järjestetään kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon ajan aina juhannukseen asti. Myös elokuun alussa on mahdollisuus osallistua valmennuksiin. Keskustele oman valmentajasi kanssa kesävalmennuksista ja varaa oma paikkasi ajoissa.

Syysleiri Espanjassa

Valko-Pallo järjestää lokakuussa tennisleirin Espanjassa. Aikuisten leirille on vielä jäljellä muutama paikka vapaana. Tarkempi ajankohta on 9-13.10.2019 ja paikka Calahonda lähellä Malagaa. Seura järjestää kentät sekä majoituksen. Lennot jokainen osallistuja järjestää itse. Mikäli kiinnostuit leiristä Espanjan auringossa, ota yhteyttä Jani Ursiniin 050 526 3830.

Ole yhteydessä meihin

Jos mikä tahansa asia herättää kysymyksiä, niin ole yhteydessä meihin. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Voit soittaa Mikko Viljaselle (puheenjohtaja) 040 527 7800 tai Jani Ursinille (valmennuspäällikkö) 050 526 3830 . Voit myös lähettää sähköpostia valmennus@valkopallo.fi