Elokuun uutiskirjeessä on tiedossa muun muassa ajankohtaista asiaa valmennuksista sekä infoa tulevista kilpailuista Hiekkaharjussa.

 

VALMENNUKSEN SYYSKAUSI 2023

Syyskausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin 14.8.2023 alkaen. Aikuisryhmät ovat yksittäisiä paikkoja lukuunottamatta täynnä ja U18 Haastajat ryhmissä on vielä muutamia paikkoja tarjolla mikäli sopivia pelureita löytyy. Olemme perustaneet toiveiden pohjalta jonkin verran uusia ryhmiä ja arkena harjoituksia järjestetäänkin pääsääntöisesti klo7-9 sekä klo13-22. Mikäli olet kiinnostunut mahdollisesta viikottaisesta lounastennisvalmennuksesta niin olethan yhteydessä valmennus@valkopallo.fi jotta saamme kartoitettua mikäli innostuneita pelaajia löytyy sopiva määrä.

Toivomme, että valmennuksessa mukana olevat pelaajat lukisivat vielä ajatuksella aiemman infokirjeen https://valkopallo.fi/uutiskirje/18193/ sekä tutustuisivat kotisivujen FAQ osioon välttääksemme samoihin kysymyksiin vastailua sähköpostilla.

 

HIPPO STREET TENNIS TAPAHTUMA JUNIOREILLE 9.9.2023

Lauantaina 9.9.2023 Suomen Tennisliiton ja OP:n yhteistyökiertue Hippo Street Tennis saapuu Hiekkaharjuun klo 11-14. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lapset vanhempineen. Tapahtumassa on luvassa Racquet Fellowsin tuotetarjouksia, minitenniskenttiä pelailua varten, temppurata perheen pienille sekä myös Hippo on menossa mukana. V-P:n valmentajien kanssa voi tulla paikan päälle keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

 

KILPAILUJA HIEKKAHARJUSSA

Lauantaina 16.9.2023 alkaa seuran sisäinen matalankynnyksen Valko-Pallo Junior Tour, jota pelataan 6 osakilpailua kauden 2023-2024 aikana. Osakilpailuihin ilmoittaudutaan TennisClubissa. Sarjoja on Mini, Midi ja Green ja kaikki ilmoittautuneet pelaajat jaetaan tason mukaisesti eri sarjoihin.

Syyslomalla 17-18.10.2023 Valko-Pallo järjestää Tennisliiton viralliset ja alueelliset junioreiden mini- ja midikisat. Tähän kilpailuun ilmoittaudutaan TennisÄssän kautta. Minit pelaavat tiistaina ja midit keskiviikkona. Mikäli juniorikilpailujen osalta herää kysymyksiä niin olethan yhteydessä anna.jeskanen@valkopallo.fi.

Aikuisten osalta syyskaudella alkaa Racquet Fellows-lauantai eli kaarihallissa järjestettävät kansalliset päiväkilpailut. 23.9.2023 järjestetään Miesten C-luokan kaksinpeli, jonka ilmoittautuminen on auki Tennisässässä. 18.11.2023 on vuorossa Naisten D-luokan kaksinpeli, jonka ilmoittautuminen aukeaa lähemmin. Lisätietoa tulevista Racquet Fellows – lauantai kilpailuista voi kysellä hallin kahviosta.

 

VALKO-PALLON VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMÄT

Whatsapp ryhmissä tiedotetaan valmennukseen liittyvistä asioista ja ryhmissä voi kysellä mieltä askarruttavia asioita.

Aikuisvalmennuksen whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/J43rLEtlwSU5cuVS3vB6Xe linkin kautta. Kaikki valmennuksessa olevat aikuispelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Junioreiden Haastajat whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/KQo25tlaa79J6T4nNgrf9k linkin kautta. Ryhmään suositellaan liittymään vain mikäli lapsesi on kiinnostunut osallistumaan kilpailuihin ja/tai pelitapahtumiin.

Olemme lisäksi avanneet uuden ”Pelikaveria vailla” whatsapp ryhmän. Seura ei fasilitoi ryhmää millään tavoin, mutta tässä ryhmässä voi kysellä kaveria omatoimisesti pallottelemaan/pelailemaan mikäli uudet pelikaverit kiinnostavat. Voit liittyä ryhmään https://chat.whatsapp.com/DpIO1uQFus88HRM873kXAQ linkin kautta.

Ryhmiin liittyminen on vapaaehtoista ja näistä voi poistua milloin vain omatoimisesti.

 

VALKO-PALLON SEURAVAATTEET

Pelaajilla on mahdollisuus tilata Intersportin seuraverkkokaupasta haluamansa Adidaksen Valko-Pallo tuotteet. Kokovaihtoehdot ja tarkennukset mitoista sekä lopulliset tuotepainatukset löytyvät Intersportin seuraverkkokaupan Valko-Pallo mallistosta.

https://valkopallo.fi/adidasseuravaatteet/

 

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen. Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen. Kiitos jo etukäteen.

Mukavaa ja tenniksen täyteistä syksyn odotusta kaikille pelureille

Valko-Pallo valmennustiimi