Kesän uutiskirjeessä tiedossa asiaa muun muassa HEINÄKUUN kursseista ja SYYSKAUDEN valmennuksista.

 

VALMENNUKSEN KESÄKUU 2024

Lasten Aktia kesäleirit olivat tänäkin vuonna suosiossa ja onnistuneet. Aikuisvalmennuksessa oli mukana hyvä määrä innokkaita pelureita. Kaikille kesäkuun valmennettaville on lähetetty laskut, joten muistakaahan tarkistaa sähköpostinne. Olkaa yhteydessä info@cintoia.com mikäli laskujen kirjautumiseen liittyy kysymyksiä. Kaikista uusista pelaajista tuli samalla seuramme jäseniä ja jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kunnes se kirjallisesti irtisanotaan.

Viikon 32 lasten Aktia kesäleirin tulemme muuttamaan 8-14 vuotiaille suunnatuksi 3pv alkeis/jatkokurssiksi joka järjestetään 5-7.8.2024. Kurssille voi tulla ilman kokemusta tai vähäisellä pelikokemuksella. Ryhmät jaetaan kahdelle kentälle iän ja pelikokemuksen/tason perusteella. Lisätietoja saa tarvittaessa anna.jeskanen@valkopallo.fi.

 

VALMENNUKSEN HEINÄKUU 2024

Heinäkuun aikana toimisto ja valmennus sähköposteihin vastataan lomien vuoksi heikosti. Heinäkuun ajan harrastelasten ja nuorten toiminta on tauolla. Nuoret voivat toki osallistua aikuisille suunnattuihin tapahtumiin näin halutessaan. Harjoitukset jatkuvat jälleen syyskaudella uusin ryhmin, joista tiedotetaan lähemmin. Kilpajunioreille järjestetään valmennusta heinäkuun aikana viikkokohtaisesti aamupäivisin. Näiden käytännöistä Anttoni on jo tiedottanut asianosaisia.

Heinäkuun aikuisvalmennuksen kurssitarjonta löytyy tennisclubista ja paikat ovat täyttyneet hyvää vauhtia.

Ilmoittautuminen kursseille suoraan tennisclubin kautta tai Pauli Sillanpäälle pauli.sillanpaa@valkopallo.fi / 044 981 8131. Lisätietoja kurssien sisällöstä voi tiedustella suoraan Paulilta. Seuraavilla kursseilla on vielä tilaa:

 • 15.7 Aikuisten kämmenklinikka (T1 aloittelijat)
 • 16.7 Aikuisten rystyklinikka (T1 aloittelijat)
 • 16.7 Valmennusilta aikuisille (T2-T4)
 • 17.7 Aikuisten syöttöklinikka (T1 aloittelijat)
 • 17.7 Valmennusilta aikuisille (T2-T4)
 • 22-25.7 Perhetenniskurssi (3-6 vuotiaat)
 • 5-7.8 Alkeis/jatkokurssi (8-14 vuotiaille)

Lämpimästi tervetuloa mukaan kursseille ja kurssin ollessa täynnä suosittelemme lisäämään itsenne jonotuslistalle. Mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan pyrimme lisäämään paikkoja kursseilla.

 

VALMENNUKSEN SYYSKAUSI 2024

Olemme vastaanottaneet määräpäivään mennessä kohtuullisen paljon muutostoiveita ja ilmoituksia valmennuksesta poisjäämiseen mikä avaa myös uusille innokkaille pelaajille valmennuspaikkoja. Syksyn osalta on tulossa muutoksia niin valmentajan kuin aikataulujen osalta, mutta pyrimme parhaamme mukaan pitämään tutut ja toimivat harjoituskokoonpanot ennallaan. Pyrimme löytämään jokaiselle mahdollisimman sopivat harjoituskokoonpanot. Ikävä kyllä kaikkia toiveita on mahdotonta toteuttaa, sillä viikkovalmennuksessa on reilut 300 pelaajaa ja kenttäresurssit ovat rajalliset.

Tulemme arkipäivien aamu- ja iltaharjoitusten lisäksi avaamaan ns. lounastennis harjoitusaikoja. Mikäli lounasharjoitukset kiinnostavat suosittelemme täyttämään kotisivujen ilmoittautumislomakkeen ja ilmoittautumisen yhteyteen kirjaamaan lisätietoihin harjoitusaika ja päivä toiveenne.

Kevätkauden ryhmistä vapautuneita paikkoja täytämme kevään/kesän aikana uusille ilmoittautuneille ja jonossa oleville pelaajille. Mikäli et ole ollut kevätkaudella mukana valmennuksessa niin täytä ilmoittautumislomake syksyn osalta ajoissa, sillä valmennus alkaa rakentamaan syyskauden ryhmiä heinäkuun puolivälin jälkeen. Pyrimme ilmoittamaan syyskauden harjoitusryhmät noin kaksi viikkoa ennen syyskauden alkua. Syyskausi starttaa maanantaina 12.8.2024 ja päättyy sunnuntaina 22.12.2024.

 

AIKUISTEN SYYSTENNISLEIRI ESPANJASSA 2024

Valko-Pallo järjestää jälleen tennisleirin aikuisille Espanjan Mijas Costalla. Leiripaikkana toimii upea ja hyväksi havaittu Miraflores Tennisclub. Leiri pidetään 4.-8.10.2024. Leirille mahtuu mukaan vielä 6 pelaajaa, joten nyt on hyvä aika koota omista pelikavereista porukka mukaan leirille.

www.miraflorestennisclub.com

Leirillä harjoitellaan tennistä 14h upeissa puitteissa. Treenit ovat kahdesti päivässä, aamulla ja iltapäivällä. Valmennus tapahtuu Valko-Pallon omien ja tuttujen valmentajien toimesta. Tämän lisäksi klubi järjestää päivittäin nelinpelitapahtumia, joihin pelaajalla on mahdollisuus osallistua. Nämä ovat omakustanteisia.

Muutamana iltana järjestetään yhteistä iltaohjelmaa.

Leiri on suunnattu T3-T4 pelitason omaaville pelaajille. Pallottelun tulisi täten sujua jo takakentältä mallikkaasti sekä peli syötöllä ja pisteiden kanssa on tuttua. Valmentajat pidättävät itselleen oikeuden määritellä pelaajien tason.

Jokaisen lähtijän tulee hoitaa itse lennot Malagaan sekä lentokenttäkuljetukset. Avustamme niissä tarvittaessa! Jokaisen tulee järjestää myös majoitus itse. Autamme toki tässä, ja tarjoamme yhteystietoja alueen huoneistojen vuokraajille.

Jäsenille valmennuksen hinta on 350 € / hlö ja seuran ulkopuolisille pelaajille hinta on  420 € / hlö.

Mukaan mahtuu 16 peluria ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen aukeaa tennisclubissa 11.3. klo 9.00

Lisätietoja saa Tuomakselta, tuomas.heiman@valkopallo.fi sekä puhelimesta 040-7322503

 

RACQUET FELLOWSIN KESÄTERVEISET

Hallin shopista on testattavissa muun muassa uudet Wilson Blade, Head Speed ja Babolat Strike uutuudet. Lisäksi tuttuun tapaan RF kahviosta löytyy herkulliset tuoretuotteet, joten tervetuloa kahville ja tutustumaan Shopin uutuuksiin.

Kesän aikana kannattaa tulle shoppiin kyselemään jäsentarjouksista.

Kahvion ja shopin laajennetut kesäaukioloajat löytyvät Hiekkaharjun tenniskeskuksen kotisivuilta.

 

VALKO-PALLON VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMÄT

Whatsapp ryhmissä tiedotetaan valmennukseen liittyvistä asioista ja ryhmissä voi kysellä mieltä askarruttavia asioita.

Aikuisvalmennuksen whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/J43rLEtlwSU5cuVS3vB6Xe linkin kautta. Kaikki valmennuksessa olevat aikuispelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Junioreiden osalta kannataa kysyä suoraan omalta valmentajalta tai anna.jeskanen@valkopallo.fi mikä whatsapp ryhmä olisi oikea teidän pelurinne tarpeisiin.

Olemme lisäksi avanneet uuden ”Pelikaveria vailla” whatsapp ryhmän. Seura ei fasilitoi ryhmää millään tavoin, mutta tässä ryhmässä voi kysellä kaveria omatoimisesti pallottelemaan/pelailemaan mikäli uudet pelikaverit kiinnostavat. Voit liittyä ryhmään https://chat.whatsapp.com/DpIO1uQFus88HRM873kXAQ linkin kautta.

Ryhmiin liittyminen on vapaaehtoista ja näistä voi poistua milloin vain omatoimisesti.

 

VALKO-PALLON SEURAVAATTEET JA SEURAPIPO

Pelaajilla on mahdollisuus tilata Intersportin seuraverkkokaupasta haluamansa Adidaksen Valko-Pallo tuotteet. Kokovaihtoehdot ja tarkennukset mitoista sekä lopulliset tuotepainatukset löytyvät Intersportin seuraverkkokaupan Valko-Pallo mallistosta.

https://valkopallo.fi/adidasseuravaatteet/

Hiekkaharjun Tenniskeskuksessa on lisäksi edelleen myynnissä Valko-Pallo pipoja hintaan 25eur/kpl.

Tunnusta väriä ja hanki omat seuravaatteesi.

 

FOREVER YHTEISTYÖ JA JÄSENEDUT

Olemme sopineet naapurikuntosalimme Forever Hiekkaharjun kanssa jäseneduista.

Valko-Pallon jäsenille Foreverin seuraavat edut:

 • Kuntosalikortti & Lite-keskukset: Alennus 4 € / 4vko jäsenhinnasta.
 • Kaikki-liikuntakortti: Alennus 8 € / 4vko jäsenhinnoista. (sis.kuntosali+ryhmäliikunta+uinti)
 • Fysioterapeutin ensikäynti 42 € (45min, norm 78 €)
 • Fustraohjaajan ensitapaaminen 35 € (55min, norm 89 €)
 • Valmentajan ensitapaaminen 35 € (55min, norm 89 €)

Sopimuksen voi tehdä samantein Foreverin asiakaspalvelun kautta.

 

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen.

Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen tai nimettömänä kotisivujen palautelaatikon kautta.

Kiitos jo etukäteen.

 

Mukavaa tenniksen täyteistä kesää kaikille pelureille

Valko-Pallo valmennustiimi