Vuoden 2024 toukokuun uutiskirjeessä on tiedossa jälleen paljon tärkeää ajankohtaista asiaa muun muassa kesäkauden toiminnasta, syyskauden valmennuksesta sekä Espanjan aikuisleiristä.

 

VALMENNUKSEN KEVÄTKAUSI 2024

Kevätkausi on jo loppusuoralla kun viimeinen harjoitusviikko on käynnissä. Kevätkauden viimeiset harjoitukset pidetään perjantaina 31.5.2024, jonka jälkeen lähetetään kevätkauden viimeinen eli kolmas laskutuserä sähköpostilla.

Iso kiitos kaikille mukana olleille.

TÄRKEÄ INFO: Haluamme tarjota kevätkaudella 2024 toiminnassamme mukana olleille pelaajille mahdollisuuden jatkaa myös syksyllä. Ilmoitathan kevätkauden loppuun eli 31.5.2024 mennessä sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi mikäli ET HALUA JATKAA syksyn valmennusryhmissä tai mikäli sinulla on MUUTOSTOIVEITA. Mikäli emme vastaanota ilmoitusta 31.5.2024 mennessä, oletamme teidän jatkavan toiminnassa samalla harjoitusmäärällä kuin kevätkaudellakin ja laskutamme varatusta paikastasi kunnes saamme sen täytettyä uudella pelaajalla. Erillistä ilmoittautumista ei täten tarvita kevätkaudella mukana olleiden pelaajien osalta.

Syksyn osalta on varmasti tulossa joitain muutoksia niin valmentajan kuin aikataulujen osalta, mutta pyrimme parhaamme mukaan pitämään tutut ja toimivat harjoituskokoonpanot ennallaan.

 

AIKUISVALMENNUKSEN KESÄKAUSI / HEINÄKUUN TAPAHTUMAT LISÄTTY TENNISCLUBIIN

Kesäkaudella aikuisvalmennuksia järjestetään kesäkuun arki-iltoina viikolla 23 ja 24 maanantaista torstaihin sekä viikolla 25 maanantaista keskiviikkoon. Ryhmä kokoonpanot ja harjoitusajat on julkaistu ja löytyvät tennisclubista. Vielä on muutamia paikkoja vapaana, joten ilmoittaudu samantein mukaan kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta ja kirjoita lisätietoihin toiveesi millä viikoilla haluat osallistua ja kuinka monta harjoituskertaa haluat per viikko sekä muut mahdolliset toiveesi. Lisätietoa kesäkuun aikuisvalmennuksista saa anttoni.kinnunen@valkopallo.fi ja/tai pauli.sillanpaa@valkopallo.fi

https://valkopallo.fi/valmennus/aikuisvalmennus/

Heinäkuussa järjestämme jälleen aikuisille klinikoita sekä teemailtoja. Tapahtumat on lisätty tennisclubiin ja mukaan voi ilmoittautua samantein. Olemme lisänneet viimeisen viikon aikana vielä lisää tapahtumia sekä osallistujapaikkoja aiemmin julkaistuihin tapahtumiin. Valmentajat tulevat jakamaan pelaajia tasonsa mukaisiin ryhmiin.

Tarjolla on klinikoiden lisäksi muun muassa uusille pelaajille 3pv aikuisten/nuorten alkeiskurssi 8-10.7.2024. Kolmena iltana harjoitellaan klo17-19 ja kokonaishinta on 100eur sisältäen Valko-Pallon jäsenyyden vuodelle 2024. Tämäkin tapahtuma löytyy tennisclubista, mutta mukaan voi ilmoittautua myös kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta kirjaten lisätietoihin ”ALKEISKURSSI 8-10.7.2024”.

Tarjottimelle on lisätty myös 3-6 vuotiaille suunnattu 4pv Perhetenniskurssi 22-25.7.2024.
Kurssilla harjoitellaan liikunnallisia taitoja, mailan käsittelyä sekä kesytellään palloa erilaisten leikkien ja harjoitteiden muodossa ma-to klo17-18. Ilmoittautua voi tennisclubin kautta ja lisätietoa saa tarvittaessa anna.jeskanen@valkopallo.fi.

LASTEN AKTIA KESÄLEIRIT ALKAVAT ENSI VIIKOLLA

Lasten Aktia tenniskesäleirit ovat jo oven takana ja ensimmäinen leiri starttaa ensi viikolla. Paikkoja on rajoitetusti, mutta vielä mahtuu mukaan. Suositut lasten leiriviikot on suunnattu 5-16 vuotiaille. Aiempi tenniskokemus ei ole tarpeen, sillä osallistujat jaetaan useampaan tasoryhmään aloittelijoista kilpapelaajiin. Leirejä järjestetään viikoilla 23, 24 ja 25.

Leiriviikolle osallistuminen on hyvä tapa aloittaa tai jatkaa tennisharrastusta. Leirin ohjaajana toimivat Valko-Pallon koulutetut valmentajat sekä apuohjaajat. Tarjolla on myös U10-kokopäiväleiri vaihtoehto, jolloin lapsilla on tarjolla hintaan sisältyvä lapsiparkki. Lisätietoa ja ilmoittautuminen kotisivujen kautta.

https://valkopallo.fi/kesaleirit/

Viikon 32 leirin tulemme muuttamaan 8-14 vuotiaille suunnatuksi 3pv alkeis/jatkokurssiksi joka järjestetään 5-7.8.2024. Kurssille voi tulla ilman kokemusta tai vähäisellä pelikokemuksella. Ryhmät jaetaan kahdelle kentälle iän ja pelikokemuksen/tason perusteella. Lisätietoja saa tarvittaessa anna.jeskanen@valkopallo.fi.

 

VALMENNUKSEN SYYSKAUSI 2024

Kuten jo yllä on infottu, haluamme tarjota kevätkaudella 2024 toiminnassamme mukana olleille pelaajille mahdollisuuden jatkaa myös syksyllä. Ilmoitathan kevätkauden loppuun eli 31.5.2024 mennessä sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi mikäli ET HALUA JATKAA syksyn valmennusryhmissä tai mikäli sinulla on MUUTOSTOIVEITA. Mikäli emme vastaanota ilmoitusta 31.5.2024 mennessä, oletamme teidän jatkavan toiminnassa samalla harjoitusmäärällä kuin kevätkaudellakin.

Syksyn osalta on varmasti tulossa joitain muutoksia niin valmentajan kuin aikataulujen osalta, mutta pyrimme parhaamme mukaan pitämään tutut ja toimivat harjoituskokoonpanot ennallaan.

Uudet innokkaat pelurit täyttävät syyskauden ilmoittautumislomakkeen kotitsivujen valmennus osiosta. Valmennus tulee rakentamaan aikataulut ja ryhmäkokoonpanot heinä-elokuun vaihteessa ja tiedotamme harjoitusajoista kun olemme saaneet kokonaisuuden valmiiksi tennisclubiin. Pyrimme huomioimaan toiveet ja toimivat kokoonpanot, mutta muutoksia on varmasti tulossa osalle pelaajista. Kevätkauden ryhmistä vapautuneita paikkoja niin aikuisten kuin junioreiden osalta täytämme uusille ilmoittautuneille ja jonossa oleville pelaajille. Pyrimme ilmoittamaan syyskauden harjoitusryhmät noin kaksi viikkoa ennen syyskauden alkua.

 

KILPAJUNIOREIDEN TEAM haut on myös avattu kotisivuille. Team Adidas on kilpajunioreille suunnattu kokonaisuus ja Team Dunlop Valko-Pallon U10 esikilpapolku. Lisätietoa ja hakulomakkeet löytyvät kotisivujen valmennus osion alta. Ilmoittautuminen ja pelaajavalinnat ilmoitetaan vielä ennen juhannusta.

https://valkopallo.fi/valmennus/teamadidas/

https://valkopallo.fi/valmennus/teamdunlop/

Pyrimme edelleen kehittämään kaikkien junioripelaajiemme toimintaa ja mahdollistaa harrastaminen omien tavoitteden mukaisesti. Syyskauden osalta on todennäköistä, että arki-iltojen junioriharrasteryhmät tulevat yhä enempi keskittymään perjantaille ja sunnuntaille, jotta kasvavalle kilpajuniori pelaajamäärälle saadaan harjoitusajat jotka mahdollistavat heidän osallistumisensa viikonloppuisin kilpailuihin.

 

AIKUISTEN SYYSTENNISLEIRI ESPANJASSA 2024

Valko-Pallo järjestää jälleen tennisleirin aikuisille Espanjan Mijas Costalla. Leiripaikkana toimii upea ja hyväksi havaittu Miraflores Tennisclub. Leiri pidetään 4.-8.10.2024.

www.miraflorestennisclub.com

Leirillä harjoitellaan tennistä 14h upeissa puitteissa. Treenit ovat kahdesti päivässä, aamulla ja iltapäivällä. Valmennus tapahtuu Valko-Pallon omien ja tuttujen valmentajien toimesta. Tämän lisäksi klubi järjestää päivittäin nelinpelitapahtumia, joihin pelaajalla on mahdollisuus osallistua. Nämä ovat omakustanteisia.

Muutamana iltana järjestetään yhteistä iltaohjelmaa.

Leiri on suunnattu T3-T4 pelitason omaaville pelaajille. Pallottelun tulisi täten sujua jo takakentältä mallikkaasti sekä peli syötöllä ja pisteiden kanssa on tuttua. Valmentajat pidättävät itselleen oikeuden määritellä pelaajien tason.

Jokaisen lähtijän tulee hoitaa itse lennot Malagaan sekä lentokenttäkuljetukset. Avustamme niissä tarvittaessa! Jokaisen tulee järjestää myös majoitus itse. Autamme toki tässä, ja tarjoamme yhteystietoja alueen huoneistojen vuokraajille.

Jäsenille valmennuksen hinta on 350 € / hlö ja seuran ulkopuolisille pelaajille hinta on  420 € / hlö.

Mukaan mahtuu 16 peluria ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen aukeaa tennisclubissa 11.3. klo 9.00

Lisätietoja saa Tuomakselta, tuomas.heiman@valkopallo.fi sekä puhelimesta 040-7322503

RACQUET FELLOWSIN HUHTIKUUN TERVEISET

Hallin shopista on testattavissa muun muassa uudet Wilson Blade, Head Speed ja Babolat Strike uutuudet. Lisäksi tuttuun tapaan RF kahviosta löytyy herkulliset tuoretuotteet, joten tervetuloa kahville ja tutustumaan Shopin uutuuksiin.

Massakauden startattua päivitä shopista massakengät kuntoon jäsenetuhintaan -20% ja saat lisäksi 2kpl sukkia matkaan niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kahvion ja shopin laajennetut kesäaukioloajat löytyvät Hiekkaharjun tenniskeskuksen kotisivuilta.

 

VALKO-PALLON VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMÄT

Whatsapp ryhmissä tiedotetaan valmennukseen liittyvistä asioista ja ryhmissä voi kysellä mieltä askarruttavia asioita.

Aikuisvalmennuksen whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/J43rLEtlwSU5cuVS3vB6Xe linkin kautta. Kaikki valmennuksessa olevat aikuispelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Junioreiden osalta kannataa kysyä suoraan omalta valmentajalta tai anna.jeskanen@valkopallo.fi mikä whatsapp ryhmä olisi oikea teidän pelurinne tarpeisiin.

Olemme lisäksi avanneet uuden ”Pelikaveria vailla” whatsapp ryhmän. Seura ei fasilitoi ryhmää millään tavoin, mutta tässä ryhmässä voi kysellä kaveria omatoimisesti pallottelemaan/pelailemaan mikäli uudet pelikaverit kiinnostavat. Voit liittyä ryhmään https://chat.whatsapp.com/DpIO1uQFus88HRM873kXAQ linkin kautta.

Ryhmiin liittyminen on vapaaehtoista ja näistä voi poistua milloin vain omatoimisesti.

 

VALKO-PALLON SEURAVAATTEET JA SEURAPIPO

Pelaajilla on mahdollisuus tilata Intersportin seuraverkkokaupasta haluamansa Adidaksen Valko-Pallo tuotteet. Kokovaihtoehdot ja tarkennukset mitoista sekä lopulliset tuotepainatukset löytyvät Intersportin seuraverkkokaupan Valko-Pallo mallistosta.

https://valkopallo.fi/adidasseuravaatteet/

Hiekkaharjun Tenniskeskuksessa on lisäksi edelleen myynnissä Valko-Pallo pipoja hintaan 25eur/kpl.

Tunnusta väriä ja hanki omat seuravaatteesi.

 

FOREVER YHTEISTYÖ JA JÄSENEDUT

Olemme sopineet naapurikuntosalimme Forever Hiekkaharjun kanssa jäseneduista.

Valko-Pallon jäsenille Foreverin seuraavat edut:

  • Kuntosalikortti & Lite-keskukset: Alennus 4 € / 4vko jäsenhinnasta.
  • Kaikki-liikuntakortti: Alennus 8 € / 4vko jäsenhinnoista. (sis.kuntosali+ryhmäliikunta+uinti)
  • Fysioterapeutin ensikäynti 42 € (45min, norm 78 €)
  • Fustraohjaajan ensitapaaminen 35 € (55min, norm 89 €)
  • Valmentajan ensitapaaminen 35 € (55min, norm 89 €)

Sopimuksen voi tehdä samantein Foreverin asiakaspalvelun kautta.

 

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen.

Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen tai nimettömänä kotisivujen palautelaatikon kautta.

Kiitos jo etukäteen.

 

Mukavaa kesäkauden lähestymistä kaikille pelureille

Valko-Pallo valmennustiimi