Vuoden 2024 helmikuun uutiskirjeessä on tiedossa jälleen paljon tärkeää ajankohtaista asiaa.

 

VALMENNUKSEN KEVÄTKAUSI 2024

Kevätkausi on alkanut vauhdilla 8.1.2024. Kauden aikana talvilomaviikolla, pääsiäisenä, vappupäivänä ja helatorstaina ei ole harjoituksia ja nämä vuorot hyvitetään automaattisesti valmennuslaskutuksessa. Kevätkausi 2024 kestää 8.1 – 31.5.2024. 

Harjoitusryhmissä on tarjolla yksittäisiä vapaita paikkoja erityisesti aloittelijoiden ja vähän pelanneiden ryhmissä (T1-T2). Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan harjoituksiin tai lisäämään viikkoharjoituskertojen määrää niin olethan yhteydessä valmennus@valkopallo.fi.

Toivomme, että kaikki valmennuksessa mukana olevat pelaajat lukisivat heille lähetetyn infoviestin ja kertaavat vielä kerran ajatuksella kotisivujen FAQ osion välttääksemme toimistolla samoihin kysymyksiin vastailua sähköpostilla.

VALMENNUKSEN TALVILOMAN OHJELMA

Talviloman aikana 19-25.2.2024 ei järjestetä normaaleja viikkoharjoituksia. Harjoitukset jatkuvat jälleen maanantaina 26.2.2024. Talviloman yhteydessä tulemme myös lähettämään kevätkauden ensimmäisen valmennuslaskun, joten seuraathan sähköpostiasi.

Talviloman aikana ei järjestetä erillistä toimintaa junioreille, mutta aikuisille järjestetään muutamia tapahtumia. Paikkoja on näissä rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua tennisclubin kautta mukaan nopeasti.

19.2 klo 17-19 Hikeä pintaan hiihtolomalla (Taso2)

19.2 klo 19-21 Hikeä pintaan hiihtolomalla (Taso3-4)

20.2 klo 18-20 Aikuisten kaksinpeli-ilta (Taso3-4)

21.2 klo 18-20 Aikuisten nelinpeli-americanot (Taso3-4)

VALMENNUKSEN SYYSKAUDEN PALAUTEKYSELYN TULOKSET

Iso kiitos teille kaikille, jotka olette vastanneet syyskauden 2023 palautekyselyihin. Palaute on tärkeä, jotta pystymme tarjoamaan valmennettavillemme laadukasta ja monipuolista toimintaa joka vastaisi parhaalla mahdollisella tavalla toiveitanne. Valmennus on käynyt palautteenne läpi ja olemme aloittaneet näiden pohjalta kehitystöitä toimintamme laadun parantamiseksi.

Viikkovalmennukseen osallistuu Hiekkaharjussa reilu 300 pelaajaa. Aikuisvalmennuksen palautteita saimme hieman yli 40 kappaletta. Junioreiden osalta kysely tehtiin niin vanhemmille kuin pelaajillekin ja olemme keränneet yhteenvedon U10, U18 harraste, Haastajat ja Team Adidas kokonaisuuksien osalta.

Palautekyselyn tulokset isossa kuvassa ovat nähtävissä linkkin takaa: aikuisvalmennus ja juniorivalmennus.

VALKO-PALLOSTA TÄHTISEURA-OHJELMAN TENNISSEURA #13

Tähtimerkki on urheiluseurojen yhteinen laatutunnus, joka viestii seuran laadukkaasta ja vastuullisesta toiminnasta.

Tähtimerkin saavuttaneet seurat täyttävät Olympiakomitean ja lajiliiton Tähtiseura-ohjelman laatutekijät. Tähtiseuraohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kehittämä laatuohjelma, joka tukee suomalaista urheiluseuratoimintaa ja sen elinvoimaa.

Suomen Tennisliiton Harri Suutarinen kävi luovuttamassa Tähtiseura-merkit Valko-Pallon puheenjohtaja Pasi Pietilälle, toiminnnanjohtaja Mikko Viljaselle sekä U10-vastuuvalmentaja Anna Jeskaselle.

Valko-Pallo on nyt suorittanut Suomen Tennisliiton laatuseuraohjelman ensimmäisen tason ja Tennisliiton vastuullisuusmerkin. Ensimmäinen taso koostuu lasten ja nuorten sekä aikuisten laadukkaasta toiminnasta.

Valko-Pallo on mukana Tennisliiton Kilpa-ja huippuseuraprosessissa yhdessä HVS, TATS, Smash, GT, Sata, HLK, TVS, ÅLK ja HTK kanssa. Seuraavaksi Valko-Pallo suuntaa kohti kilpaseuratason auditointia.

TENNISHALLIPROJEKTI OTTAA ENSIASKELEITA HIEKKAHARJUSSA

Valko-Pallo on yhdessä halliyhtiön (Hiekkaharjun Tenniskeskus Oy) kanssa aloittanut projektin, jonka tavoitteena on rakentaa kolme sisäkenttää ja neljä ulkokenttää nykyisen HTK-hallin välittömään läheisyyteen. Näiden kenttien on tarkoitus korvata valmistuessaan nykyiset kaarihallin kaksi sisäkenttää sekä neljä ulkokenttää, jotka alkavat olla elinkaaressa loppupäässä.

Projekti on aloitettu suunnitelmien tekemisellä ja rahoituksen valmisteluilla. Projekti tulee olemaan kokoluokaltaan suuri niin seuralle kuin halliyhtiölle ja näin ollen rahoituksen kerääminen on yksi projektin tärkeimmistä kokonaisuuksista. Rahoituksen turvaamiseksi ja uusien kenttien saamiseksi Hiekkaharjuun haastammekin mukaan kaikki seuran jäsenet varainkeruutalkoisiin. Infoamme seuran jäseniä projektin etenemisestä ja siitä miten sinä voit osallistua tennistoiminnan säilyttämiseen ja kehittämiseen Hiekkaharjussa.

Pysy siis kuulolla ja seuraa seuran tiedotuskanavia.

KILPAILUJA HIEKKAHARJUSSA

9.3.2024 jatkuu seuran sisäinen matalankynnyksen Valko-Pallo Junior Tour viidennellä osakilpailulla. Osakilpailuihin ilmoittaudutaan TennisClubissa. Sarjoja on Mini, Midi ja Green ja kaikki ilmoittautuneet pelaajat jaetaan tason mukaisesti eri sarjoihin. Joten kaikki rohkeasti mukaan. Seuraava eli kuudes Junior Tour osakilpailu pelataan 27.4.2024.

Lauantaina 23.3.2024 Hiekkaharjussa järjestetään Alueellinen mini-ja miditennis Tour. Toivottavasti saadaan paljon oman seuran pelaajia mukaan. Erityisesti minisarjaan kannattaa vähän vähemmälläkin kokemuksella lähteä tutustumaan oikeaa kisapelaamista. Mini-sarjaan voi osallistua kaikki 2015 vuonna syntyneet ja nuoremmat. Midi-sarjaan voi osallistua 2013 syntyneet ja nuoremmat.

Kevätkauden 2024 aikana järjestetään myös seurojen välisiä junioreiden pelitapahtumia pääkaupunkiseudulla, joista on tulossa lähemmin lisätietoa. Mikäli juniorikilpailujen osalta herää kysymyksiä niin olethan yhteydessä anna.jeskanen@valkopallo.fi.

RACQUET FELLOWSIN HELMIKUUN TERVEISET

Racquet Fellows lauantain seuraava kansallinen kilpailu on 16.3.2024 järjestettävä naisten C-luokan kaksinpelikilpailu. Ilmoittautuminen on auki 9.3.2024 asti Tennisässässä ja vielä on vapaita paikkoja tarjolla kilpailuun.

Mikäli olet pelikaveria vailla niin RF tarjoaa mahdollisuuden vuokrata pallotykin hintaan 10eur/tunti. Pallotykin käyttöön sisältyy uudet pallot. Tykin saat käyttöösi kahvion kautta.

Hallin shopista on nyt saatavilla muun muassa uudet Wilson Blade V9 mailat testiin. Lisäksi tuttuun tapaan RF kahviosta löytyy herkulliset tuoretuotteet, joten tervetuloa kahville ja tutustumaan Shopin uutuuksiin.

VALKO-PALLON VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMÄT

Whatsapp ryhmissä tiedotetaan valmennukseen liittyvistä asioista ja ryhmissä voi kysellä mieltä askarruttavia asioita.

Aikuisvalmennuksen whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/J43rLEtlwSU5cuVS3vB6Xe linkin kautta. Kaikki valmennuksessa olevat aikuispelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Junioreiden Haastajat whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/KQo25tlaa79J6T4nNgrf9k linkin kautta. Ryhmään suositellaan liittymään vain mikäli lapsesi on kiinnostunut osallistumaan kilpailuihin ja/tai pelitapahtumiin.

Olemme lisäksi avanneet uuden ”Pelikaveria vailla” whatsapp ryhmän. Seura ei fasilitoi ryhmää millään tavoin, mutta tässä ryhmässä voi kysellä kaveria omatoimisesti pallottelemaan/pelailemaan mikäli uudet pelikaverit kiinnostavat. Voit liittyä ryhmään https://chat.whatsapp.com/DpIO1uQFus88HRM873kXAQ linkin kautta.

Ryhmiin liittyminen on vapaaehtoista ja näistä voi poistua milloin vain omatoimisesti.

VALKO-PALLON SEURAVAATTEET JA SEURAPIPO

Pelaajilla on mahdollisuus tilata Intersportin seuraverkkokaupasta haluamansa Adidaksen Valko-Pallo tuotteet. Kokovaihtoehdot ja tarkennukset mitoista sekä lopulliset tuotepainatukset löytyvät Intersportin seuraverkkokaupan Valko-Pallo mallistosta.

https://valkopallo.fi/adidasseuravaatteet/

Kuten monet ovat jo nähneetkin on Hiekkaharjun Tenniskeskuksessa myynnissä Valko-Pallo pipoja hintaan 25eur/kpl. Tunnusta väriä ja hanki omasi. Pipoja on tarjolla vain rajattu määrä.

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen.

Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen tai nimettömänä kotisivujen palautelaatikon kautta.

Kiitos jo etukäteen.

 

Mukavaa tenniksen täyteistä vuotta 2024 kaikille pelureille

Valko-Pallo valmennustiimi