Syyskauden valmennettaville lähetetty info

Tervetuloa mukaan Valko-Pallon syyskauden valmennukseen. Syyskausi starttaa ennätysmäärällä pelaajia, joten ryhmät ovat aikuisten osalta täynnä ja junioreiden osalta löytyy vain muutamia hajapaikkoja. Kymmeniä pelaajia on vielä jonossa odottamassa mahdollista peruutuspaikkaa, joten toivomme että luette alla olevan ohjeistuksen ajatuksella ja toimitte ohjeiden mukaisesti. Kiitos yhteistyöstä teille jo tässä vaiheessa.
 
Käythän tarkistamassa ryhmäsi ja harjoitusaikasi, sillä nämä ovat voineet hyvinkin muuttua keväästä. Mikäli aika on itsellesi mahdoton toivomme pikaista ilmoittamista asiasta valmennus@valkopallo.fi, jolloin voimme tarjota paikkaa jonossa oleville. Pieniä muutoksia voi mahdollisesti tulla vielä ennen kauden alkua ja sen alettua sillä mukana on uusia pelaajia ja pyrimme jokaiselle löytämään mahdollisimman sopivan tasoiset harjoitusryhmät. Koululaisten lukujärjestykset voivat myös tuottaa haasteita, joita pyrimme vielä kauden alkaessa ratkomaan parhaamme mukaan. 
 
Syksyn valmennusryhmät ja -aikataulut löytyvät tuttuun tapaan Tennisclubista. Tennisclubiin pääset kirjautumaan linkistä https://tennisclub.fi/pelaaja. Mikäli salasanasi on unohtunut, saat tilattua uuden salasanan kirjautumissivulla olevasta linkistä. Uudet pelaajat saavat ilmoittautumisen yhteydessä antamaansa sähköpostiin viestin Tennisclubiin rekisteröitymistä varten. Mikäli et saa Tennisclubia toimimaan tai sen kanssa on haasteita, ole yhteydessä Tennisliittoon ja tennisclubin tekniseen tukeen toimisto@tennis.fi. Valmennusaikaasi voit tiedustella vaihtoehtoisesti viime kädessä myös sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi ja näihin kyselyihin vastaamme viiveellä.
 
Myyntiehtojemme mukaisesti valmennukseen sitoudutaan aina kaudeksi kerrallaan. Mikäli haluat irtisanoa paikkasi valmennuksessa kesken kauden, sitoudut maksamaan paikkasi kunnes saamme tämän täytettyä paikan jonosta olevalla pelaajalla. Kevätkauden 2023 valmennukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mikäli on syyskaudella osallistunut harjoitusryhmiin. Mikäli valmennusta ei haluta jatkaa kevätkaudella, tulee tehdä kirjallinen irtisanominen sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi viimeistään joulukuun 18. päivä.
 
➢ Kauden aikana pyhäpäivät, loma-ajat, kilpailut tai muut tapahtumat peruuttavat harjoitusvuoroja. Koulujen syyslomaviikon sekä Itsenäisyyspäivän vuorot hyvitetään valmennuslaskutuksessa automaattisesti.
 
➢ Yksittäisiä poissaoloja ei hyvitetä eikä väliin jääviä harjoituskertoja voi korvata erillisenä korvauspäivänä. Oman valmentajan kanssa voi keskustella mahdollisesta korvausmahdollisuudesta toisessa ryhmässä. Pidempiaikaiset sairauspoissaolot oikeuttavat valmennuslaskutuksen hyvittämiseen yhden viikon omavastuulla lääkärintodistusta vastaan. Omavastuu katsotaan alkaneeksi ilmoituspäivästä. Poissaoloilmoitukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen valmennus@valkopallo.fi.
 
➢ Ilmoitathan suoraan viestillä valmentajallesi mikäli tiedät olevasi poissa harjoituksista. Tämä helpottaa valmentajien tuntisuunnittelua. Valmentajien puhelinnumerot löytyvät kotisivujen valmennus osion alta. Älkää lähettäkö yksittäisiä poissaoloilmoituksia sähköpostilla. Näihin ei reagoida.
 
Lämpimästi tervetuloa starttaamaan syyskautta Hiekkaharjussa.
 

Terveisin

Valko-Pallon valmennustiimi