Lauantaina 30.11.2019 järjestetään pikkujouluteemainen pelipäivä junioreille ja aikuisille. Päivän aikataulu on seuraava:

Minit 10-12 (Kaarihallissa), Midit ja vihreät 12-15 (Kaarihallissa + HTK kenttä 8), Aikuiset 15-18 (Kaarihallissa + HTK kenttä 8).

Pelipäivässä luvassa paljon pelaamista eri vastustajien kanssa ja hauskaa yhdessäoloa. Järjestävä taho laatii päivään otteluohjelmat ja määrittelee nelinpeleihin parit. Ilmoittautuneiden perusteella voidaan junioreille järjestää myös kovan pallon pelejä (ilmoittudu tällöin Midi ja Vihreät). Junioreiden osallistujamäärä ei ole rajoitettu. Aikuisiin mahtuu max. 24 pelaajaa.

Pelipäivän hinta junioreille 10€ ja aikuisille 20€. Hintaan sisältyy pientä jouluista purtavaa tapahtumassa. Tapahtumaan vaaditaan etukäteisilmoittautuminen Tennisclubin kautta. Pelaajien käyttöliittymässä löytyy jokaiselle ikäluokalle oma tapahtuma. Mikäli Tennisclub ei ole tuttu, voit vaihtoehtoisesti ilmoittautua myös sähköpostilla osoitteeseen toimisto@valkopallo.fi. Ilmoitathan pelaajan nimen ja ikäluokan, johon haluaa osallistua. Maksimiosallistujamäärän täyttyessä Tennisclubin kautta ilmoittautuneet ovat etusijalla.

Aikuispelien jälkeen noin kello 18.00 alkaen rauhalliset jälkipelit hallin kahviossa. Parhaat aikuispelaajat palkitaan kinkkulahjakortilla.