KEVÄTKAUDEN VALMENNUSTOIMINTA KÄYNNISSÄ

Kevätkauden osalta ryhmät ovat lähes täynnä. Muutamia yksittäisiä paikkoja on vapautunut, joita voit halutessasi tiedustella valmennus@valkopallo.fi.

Haluamme korostaa, että koronatilanne ei suinkaan ole ohi. Painotamme myös yksilön vastuuta turvallisen harrastustoiminnan takaamiseksi.
➢Harjoituksiin osallistutaan vain täysin terveinä
➢Kaikkien yli 12-vuotiaisen suositellaan käyttämään maskia, muulloin kuin urheilusuorituksen aikana
➢Käyttäkää käsidesiä
➢Saapukaa tunnille vasta merkittynä aikana
➢Emme edellytä 15.2.2022 alkaen voimassa olevaa koronapassia

Seuraamme myös yleistä tilannetta jatkuvasti ja reagoimme tarvittaessa viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten mukaan. Tulemme erikseen tiedottamaan uutiskirjeellä sekä Instagram sivuillamme, mikäli suositukset johtavat muutoksiin valmennustoiminnassamme.

PALUU NORMAALIEHTOIHIN 7.2.2022 ALKAEN

Myyntiehtojemme mukaisesti valmennukseen on sitouduttu aina kaudeksi kerrallaan.

➢ 7.2.2022 alkaen palaamme normaaliin eli yksittäisiä poissaoloja ei hyvitetä eikä väliin jääviä harjoituskertoja voi korvata erillisenä korvauspäivänä. Oman valmentajan kanssa voi keskustella mahdollisesta korvausmahdollisuudesta toisessa ryhmässä.

➢Pidempiaikaiset sairauspoissaolot oikeuttavat valmennuslaskutuksen hyvittämiseen yhden viikon omavastuulla lääkärintodistusta vastaan. Omavastuu katsotaan alkaneeksi ilmoituspäivästä. Poissaoloilmoitukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen valmennus@valkopallo.fi.

JÄSENYYS JA KEVÄTKAUDEN LASKUTUS

Ryhmävalmennuksessa mukana oleminen vaatii seuran jäsenyyden. Tulemme lähettämään vuoden 2022 jäsenlaskun tämän viikon aikana. Valko-Pallo ry:n jäsenenä pääset mukaan seuramme järjestämiin tapahtumiin, kilpailuihin ja valmennukseen. Seurajäsenyys on edellytys mikäli haluat osallistua Suomen Tennisliiton sarjatennikseen tai kansallisen tason kilpailuihin.

Syyskausi laskutettiin kahdessa erässä. Toiveidenne pohjalta tulemme jaksottamaan kevätkauden valmennuslaskutuksen kolmeen osaan. Ensimmäinen erä lähetetään talviloman aikoihin, toinen erä huhtikuussa ja kolmas erä kauden päättyessä.

VALMENNUKSEN KEVÄTKAUDEN KESTO JA LOMAPÄIVÄT

Kauden aikana pyhäpäivät, loma-ajat, kilpailut tai muut tapahtumat peruuttavat harjoitusvuoroja. Kevätkausi on alkanut 3.1.2022 ja kestää 3.6.2022 asti. Harjoituksia ei pidetä: loppiaisena 6.1.2022, talvilomalla 21-27.2.2022, pääsiäisenä 15-18.4.2022, vappupäivänä 1.5.2022 ja helatorstaina 26.5.2022. Nämä vuorot hyvitetään valmennuslaskutuksessa automaattisesti.

KESÄKAUDEN VALMENNUS

Olemme avanneet Aktia Lasten tenniskesäleirien sekä aikuisvalmennuksien kesäkuun ilmoittautumisen. Aikuisvalmennuksia järjestetään arki-iltana viikolla 23 ja 24 maanantaista torstaihin sekä viikolla 25 maanantaista keskiviikkoon. Kirjoita aikuisvalmennuksen lisätietoon toiveesi mille viikolle haluat osallistua ja muut mahdolliset toiveesi. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi.

https://valkopallo.fi/kesaleirit/
https://valkopallo.fi/valmennus/aikuisvalmennus/

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen. Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen. Kiitos jo etukäteen.

Pysytään terveinä!

Valko-Pallo valmennustiimi