Ilmoittautuminen kesäkuun lasten Aktia tennisleireille on hyvässä vauhdissa

Lasten Aktia tenniskesäleirien kesäkuun ilmoittautuminen on käynnissä. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi. Suositut lasten leiriviikot on suunnattu 6-14 vuotiaille. Aiempi tenniskokemus ei ole tarpeen, sillä osallistujat jaetaan useampaan tasoryhmään aloittelijoista kilpapelaajiin. Leiripäivän kesto on päivittäin klo 9-14 sisältäen lämpimän ruoan.

Leiriviikolle osallistuminen on hyvä tapa aloittaa tai jatkaa tennisharrastusta. Leirin ohjaajana toimivat Valko-Pallon koulutetut valmentajat sekä apuohjaajat.

Lue lisää valkopallo.fi/kesaleirit/

Hae lasten tennisleireille apuohjaajaksi

Valko-Pallo on jälleen mukana nuorten 15-17 vuotiaiden apuohjaajien #kesäduuniopnpiikkiin haussa. Hakijoilta arvostetaan iloista sosiaalista asennetta ja liikunnallista taustaa. Eduksi katsotaan kokemus lasten ohjaamisesta, ryhmien hallinnasta sekä tennistaidot. Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon.

Nuorten kesätyöhaku tapahtuu 14.3-17.4.2022.

Lue lisää kampanjasta ja kuinka hakea www.op.fi/web/op-helsinki/kesaduuni-opn-piikkiin/nuorten-haku

Ilmoittautuminen kesäkuun aikuisvalmennuksiin on hyvässä vauhdissa

Aikuisvalmennuksien kesäkuun ilmoittautuminen on auki kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Aikuisvalmennuksia järjestetään arki-iltana viikolla 23 ja 24 maanantaista torstaihin sekä viikolla 25 maanantaista keskiviikkoon. Kirjoita aikuisvalmennuksen ilmoittautumisen lisätietoon toiveesi minä päivinä ja mille viikolle haluat osallistua sekä muut mahdolliset toiveesi. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi.

Lue lisää valkopallo.fi/valmennus/aikuisvalmennus/