Kevätkausi startataan erityisjärjestelyin 1.2.2021

Valko-Pallon hallitus on tarkan pohdinnan jälkeen päättänyt aloittaa uudelleen valmennustoiminnan maanantaista 1.2.2021 alkaen. Päätös koskee sekä lasten että aikuisten valmennustoimintaa. Toiminta jatkuu samoilla ryhmillä ja samoin ajoin, kuin syksyllä 2020. Seuraamme koronatilannetta jatkuvasti ja varaamme oikeuden pikaisinkiin muutoksiin.

Valmennettavalla on mahdollisuus jäädä pois valmennustoiminnasta ilman maksuvelvollisuutta. Tässä tilanteessa pyydämme ilmoittamaan asiasta meille sähköpostilla (toimisto@valkopallo.fi). Mikäli jatkat valmennuksessa, ei erillistä ilmoitusta tarvita.

Tiedotamme tarkemmin käytännöistä ja erityisjärjestelyistä viimeistään tulevana lauantaina 30.1.2021.

Haluamme korostaa, että koronatilanne ei suinkaan ole ohi. Painotamme myös yksilön vastuuta turvallisen harrastustoiminnan takaamiseksi.

  • Harjoituksiin osallistutaan vain täysin terveinä. Valmentajalla on viimekädessä oikeus päättää pelaajan osallistumismahdollisuus valmennukseen
  • Kaikkien yli 12-vuotiaiden on käytettävä maskia, muulloin kuin urheilusuorituksen aikana
  • Ryhmien vaihdot ja korvaustunnit eivät ole mahdollisia
  • Käyttäkää käsidesiä
  • Saapukaa tunnille vasta merkittynä aikana (tarkempia ohjeita tulossa)

 

Olemme myös lisänneet harjoitusryhmiä. Mikäli olet kiinnostunut valmennuksesta tai muutoksiin oman valmennuksesi osalta, olethan yhteydessä suoraan valmennuspäällikkö Jani Ursiniin (050-526 3830).