VALMENNUKSEN KEVÄTKAUDEN KESTO JA LOMAPÄIVÄT

 

Kauden aikana pyhäpäivät, loma-ajat, kilpailut tai muut tapahtumat peruuttavat harjoitusvuoroja. Kevätkausi on alkanut 3.1.2022 ja kestää 3.6.2022 asti. Harjoituksia ei pidetä: loppiaisena 6.1.2022, talvilomalla 21-27.2.2022, pääsiäisenä 15-18.4.2022, vappupäivänä 1.5.2022 ja helatorstaina 26.5.2022. Nämä vuorot hyvitetään valmennuslaskutuksessa automaattisesti.

KESÄKAUDEN VALMENNUS

Aktia Lasten tenniskesäleirien sekä aikuisvalmennuksien ilmoittautuminen kesäkuulle on hyvässä vauhdissa. Paikkoja on jäljellä vain rajatusti.

Lisätietoa hinnoittelusta valkopallo.fi/kesaleirit ja valkopallo.fi/valmennus/aikuisvalmennus.

Aikuisvalmennuksia järjestetään arki-iltana viikolla 23 ja 24 maanantaista torstaihin sekä viikolla 25 maanantaista keskiviikkoon. Kirjoita aikuisvalmennuksen lisätietoon toiveesi mille viikolle haluat osallistua ja muut mahdolliset toiveesi. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi.

Heinäkuulle on avattu klinikoita ja muun muassa kolmen päivän alkeiskurssi aikuisille. Näiden ilmoittautuminen tapahtuu tennisclubin tapahtumien kautta. Lisäksi heinäkuun viikoille 27-29 suunnitellaan viikkovalmennuksia aikuisille. Junioreiden harrastetoiminta viettää heinäkuun kesälomaa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen suoraan pauli.sillanpaa@valkopallo.fi tai 044 981 8131

SYYSKAUDEN VALMENNUS

Haluamme tarjota kevätkaudella 2022 mukana olleille pelaajille mahdollisuuden jatkaa toiminnassamme myös syksyllä. Ilmoitathan 22.5.2022 mennessä sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi mikäli ET HALUA JATKAA syksyn valmennusryhmissä, jolloin tarjoamme paikkaa uusille ilmoittautuneille ja jonossa oleville. Emme ikävä kyllä pysty varmasti lupaamaan samaa harjoitusaikaa tai ryhmää, toki parhaamme mukaan pyrimme toimivat harjoituskokoonpanot säilyttämään.

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen. Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen. Kiitos jo etukäteen.

Mukavaa kesän odotusta!

Valko-Pallo valmennustiimi