KESÄKAUDEN VALMENNUS

Aktia Lasten tenniskesäleirien sekä aikuisvalmennuksien ilmoittautuminen kesäkuulle on hyvässä vauhdissa. Paikkoja on jäljellä vain rajatusti. Lisätietoa hinnoittelusta valkopallo.fi/kesaleirit ja valkopallo.fi/valmennus/aikuisvalmennus.

Aikuisvalmennuksia järjestetään arki-iltana viikolla 23 ja 24 maanantaista torstaihin sekä viikolla 25 maanantaista keskiviikkoon. Kirjoita aikuisvalmennuksen lisätietoon toiveesi mille viikolle haluat osallistua ja muut mahdolliset toiveesi. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi.

Heinäkuussa järjestetään klinikoita aikuisille ja näiden ilmoittautuminen tapahtuu tennisclubin tapahtumien kautta. Lisäksi heinäkuun viikoille 27-29 on mahdollista osallistua viikkovalmennuksiin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen suoraan Paulilta joko pauli.sillanpaa@valkopallo.fi tai 044 981 8131.

SYYSKAUDEN VALMENNUS ALKAA 15.8.2022

Haluamme tarjota kevätkaudella 2022 mukana olleille pelaajille mahdollisuuden jatkaa toiminnassamme myös syksyllä.

Kaikki kevätkauden ryhmävalmennuksen pelaajat ovat automaattisesti mukana syyskauden valmennuksessa. Muutoksia harjoitusajoissa ja ryhmissä voi toki tulla. Mikäli ET HALUA JATKAA ryhmävalmennuksessa, lue alla oleva ohjeistus.

Pidennämme peruutusaikaa aiemmin ilmoitetusta 22.5.2022 eteenpäin. Määräaikaan tehdyt peruutukset on jo kirjattu ylös, joten näitä ei tarvitse tehdä uudelleen. Ilmoitathan 30.6.2022 mennessä sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi mikäli ET HALUA JATKAA syksyn valmennusryhmissä, jolloin tarjoamme paikkaa uusille ilmoittautuneilla tai jonossa oleville. Emme pysty kuitenkaan lupaamaan samaa harjoitusaikaa tai ryhmää, toki parhaamme mukaan pyrimme toimivat harjoituskokoonpanot säilyttämään. MIKÄLI IRTISANOTTE PAIKKANNE VASTA KAUDEN ALETTUA TULEMME VELOITTAMAAN TEILTÄ HARJOITUSMAKSUT KUNNES OLEMME SAANEET VAPAUTUNEEN PAIKAN RYHMÄSSÄ TÄYTETTYÄ.

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen. Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen. Kiitos jo etukäteen.

Mukavaa tenniksen täyteistä kesää kaikille!

Valko-Pallo valmennustiimi