Heinäkuun kurssitarjonta avattu

Tulemme järjestämään valmennustoimintaa tänä vuonna myös heinäkuussa. Voit jo nyt ilmoittautua tennisclubin kautta heinäkuun arki-illan aikuisvalmennukseen tai päiväajan juniorivalmennukseen joka on suunnattu kaikille kilpaileville junioreille. Vahvista ilmoittautumisesi yhteydessä haluamasi viikko ja harjoituskerrat viikossa, jotta voimme suunnitella ryhmät ja harjoitusajat ajoissa.

Lisäksi tulemme tarjoamaan aikuisille tapahtumia sekä kursseja, joista lisää tennisclubissa. Kurssit järjestetään ulkona massakentillä ja sateen sattuessa ne perutaan kyseiseltä päivältä. Pelaajan vastuulla on varmistaa hallin kahviosta ovatko kentät pelikunnossa. Paikkoja on vain rajatusti ja paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea.

Muistathan ilmoittautua ajoissa syyskaudelle

Syyskauden valmennus alkaa maanantaina 16.8.2021. Ilmoittautuminen on auki. Mikäli haluat varmistaa vanhana pelaajana paikkasi syyskaudelle tai haluat, että kevätkauden valmennusryhmäsi ja valmennusaikasi pysyvät samana myös syyskaudella tulee sinun ilmoittautua syyskauteen 30.6.2021 mennessä jotta saat etuoikeuden valmennuspaikkaan. Muistathan merkitä lomakkeen lisätiedot kohtaan nykyisen ryhmän tietosi. KAIKKIEN vanhojen pelaajien tulee ilmoittautua syyskauden valmennukseen.

Vanhat pelaajat, jotka ilmoittautuvat syyskaudelle 30.6.2021 jälkeen huomioidaan uusina pelaajina. Uusien pelaajien osalta paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten muistathan ajoissa ilmoittautua kotisivujen kautta valmennukseen ja haluamaasi ikäryhmään tai vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua suoraan tennisclubin kautta. Emme ota vastaan yksittäisiä ilmoittautumisia sähköpostilla. Ajoissa ilmoittautuminen antaa valmennukselle aikaa suunnitella ryhmäkoostumukset ja harjoitusajat toiveet huomioiden. Ryhmäjaot infotaan noin viikkoa ennen kauden aloitusta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhat Valko-Pallolaiset.

Mikäli olet kiinnostunut keskustelemaan valmennuksesta, ole suoraan yhteydessä valmennus@valkopallo.fi.