Aikuisten 2 päivän peruskurssi

Nyt tarjoutuu hieno mahdollisuus heti vuoden vaihtuessa päästä tenniksen alkeiskurssille. Kaksi päivää kestävä alkeiskurssi on tarkoitettu tenniksen alkeiden opettelemiseen. Kurssilla käymme läpi tenniksen kämmen- ja rystylyönnnit, syötön ja lentolyöntien tekniikoiden perusteet. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa harjoittelua seuran harjoitusryhmissä heti tammikuusta 2020 alkaen.

Kurssi soveltuu niin aloittelijoille kuin myös jo vähän tennistä pelanneille. Mailan saa lainaksi tarvittaessa. Valmentajalla on max 6 pelaajaa/kenttä. Valmennuksesta vastaavat Valko-Pallon koulutetut valmentajat. Kurssi järjestetään lauantaina 4.1.2020 klo 12-15 ja sunnuntaina 5.1.2020 klo12-15 Hiekkaharjun tenniskeskuksessa. Kurssin hinta on 90 euroa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot valmennus@valkopallo.fi tai puhelimitse Valko-Pallon valmennuspäällikkö Jani Ursin p. 050 5263830. Mukaan otetaan max 12 henkilöä. Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan tenniksen parissa. Kurssi järjestetään, mikäli vähintään kuusi ilmoittautunutta.