Huhtikuun uutiskirjeessä on paljon tärkeää asiaa muun muassa SYYSKAUDEN valmennuksista. Vahva lukusuositus.

 

ULKOKENTTIEN VALMISTUMINEN

Iso kiitos kaikille aktiivisille talkoolaisille, jotka tekivät hienoa työtä nopeuttaakseen ulkokenttien valmistumista. Näillä näkymin ulkokentät saadaan avattua yleiseen myyntiin muutaman viikon sisällä.

 

VALMENNUKSEN KEVÄTKAUSI 2023

Kauden aikana talvilomaviikolla, pääsiäisenä, vappupäivänä ja helatorstaina ei ole harjoituksia ja nämä vuorot hyvitetään automaattisesti valmennuslaskutuksessa. KEVÄTKAUSI 2023 kestää 9.1 – 2.6.2023.

Kevätkauden toinen laskutuserä on juuri lähtenyt ja kolmas erä lähetetään kauden päätyttyä. Laskut on lähetetty tuttuun tapaan tennisclubin tiedoistanne löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Muistathan käydä vielä kertaamassa kotisivuilta valmennukseen liittyvät usein kysytyt kysymykset https://valkopallo.fi/faq/

 

VALMENNUKSEN KESÄKAUSI 2023

Suositut Aktia Lasten tenniskesäleirit järjestetään jälleen kesäkuussa. Lisäksi kesäkuun aikuisvalmennuksen ilmoittautuminen kotisivujemme kautta on hyvässä vauhdissa. Aikuisryhmät ja aikataulut ilmoitetaan toukokuun loppupuolella.

Lasten Aktia tenniskesäleireille on paikkoja rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi. Suositut lasten leiriviikot on suunnattu 6-14 vuotiaille. Aiempi tenniskokemus ei ole tarpeen, sillä osallistujat jaetaan useampaan tasoryhmään aloittelijoista kilpapelaajiin. Leiripäivän kesto on päivittäin klo 10-14 sisältäen lämpimän ruoan. Kilpapelaajilla leiripäivän kesto on pidempi.

Leiriviikolle osallistuminen on hyvä tapa aloittaa tai jatkaa tennisharrastusta. Leirin ohjaajana toimivat Valko-Pallon koulutetut valmentajat sekä apuohjaajat.

https://valkopallo.fi/kesaleirit/

 

Aikuisvalmennuksia järjestetään kesäkuun arki-iltoina viikolla 23 ja 24 maanantaista torstaihin sekä viikolla 25 maanantaista keskiviikkoon. Kirjoita aikuisvalmennuksen ilmoittautumislomakkeen lisätietoon toiveesi mille viikolle haluat osallistua ja kuinka monena iltana viikossa haluat harjoitella sekä muut mahdolliset toiveesi. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi. Heinäkuussa pyrimme järjestämään viime kesän tapaan enemmän klinikoita/teemailtoja sekä kursseja. Näistä lähetämme lisätietoa toukokuun lopulla.
 
https://valkopallo.fi/valmennus/aikuisvalmennus/

 

VALMENNUKSEN SYYSKAUSI 2023

Haluamme tarjota kevätkaudella 2023 toiminnassamme mukana olleille pelaajille mahdollisuuden jatkaa myös syksyllä. Ilmoitathan kevätkauden loppuun eli 2.6.2023 mennessä sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi mikäli ET HALUA JATKAA syksyn valmennusryhmissä tai mikäli sinulla on MUUTOSTOIVEITA. Mikäli emme vastaanota ilmoitusta 2.6.2023 mennessä, oletamme teidän jatkavan toiminnassa samalla harjoitusmäärällä kuin kevätkaudellakin.

Syksyn osalta on tulossa muutoksia niin valmentajan kuin aikataulujen osalta, mutta pyrimme parhaamme mukaan pitämään tutut ja toimivat harjoituskokoonpanot ennallaan.

Kilpajunioreiden ADIDAS TEAM haku on jälleen käynnissä. Lisäksi pyrimme kehittämään HAASTAJAT ryhmämme toimintaa. Syksystä alkaen aloitamme U10 ILTAPÄIVÄRYHMÄN, joka harjoittelee maanantaista-torstaihin klo 14-15. Tähän ryhmään toivomme innokkaita pelureita, joita kilpailuihin osallistuminen kiinnostaa. Mukaan haluavat pelaajat voivat ilmoittautua sähköpostilla valmennus@valkopallo.fi. Hyvin todennäköisesti tiistain ja torstain U18 HARRASTERYHMÄT tulevat siirtymään perjantaille ja sunnuntaille, jotta kilpajunioreille saadaan harjoitusajat jotka mahdollistavat heidän osallistumisensa viikonloppuisin kilpailuihin.

Kevätkauden ryhmistä vapautuneita paikkoja lähdemme tarjoamaan kesän aikana uusille ilmoittautuneille ja jonossa oleville pelaajille. Mikäli et ole ollut kevätkaudella mukana valmennuksessa niin täytä ilmoittautumislomake syksyn osalta ajoissa. Pyrimme ilmoittamaan syyskauden harjoitusryhmät noin kaksi viikkoa ennen syyskauden alkua.

 

VALKO-PALLON CUSTOM SEURAVAATTEET

Pelaajilla on nyt mahdollisuus tilata Intersportin seuraverkkokaupasta haluamansa Adidaksen Valko-Pallo custom uutuustuotteet. Tilaukset tulee olla tehtynä 7.5.2023 mennessä ja toimitusaika on noin 6 viikkoa. Eri väriset, mutta saman malliston mallikappaleet löytyvät hallin neukkarista sovitettavaksi. Perusmallisto on tilattavissa edelleen läpi vuoden ja kaikki seuravaate tilaukset tehdään tutusti suoraan Intersport Suomenojan verkkokaupan kautta.

https://valkopallo.fi/adidasseuravaatteet/

 

VALKO-PALLON VALMENNUKSEN WHATSAPP RYHMÄT

Whatsapp ryhmissä tiedotetaan valmennukseen liittyvistä asioista ja ryhmissä voi kysellä mieltä askarruttavia asioita.

Aikuisvalmennuksen whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/J43rLEtlwSU5cuVS3vB6Xe linkin kautta. Kaikki valmennuksessa olevat aikuispelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Junioreiden Haastajat whatsapp ryhmään voit liittyä https://chat.whatsapp.com/KQo25tlaa79J6T4nNgrf9k linkin kautta. Ryhmään suositellaan liittymään vain mikäli lapsesi on kiinnostunut osallistumaan kilpailuihin ja/tai pelitapahtumiin.

 

PALAUTE

Vastaanotamme mielellämme vapaamuotoisen palautteenne tai toiveesi/ideasi seuratoimintamme kehittämiseen. Lähetäthän palautteesi toimisto@valkopallo.fi osoitteeseen. Kiitos jo etukäteen.

Mukavaa kevään jatkoa kaikille

Valko-Pallo valmennustiimi